no to u mnie bylo podobnie kiedys z moja eks wlasnie. Nie wiem po co mamusia wtedy przyszla bo do tej pory mi nie powiedziala Mialem 15 lat, dziewczyna siedziala na mnie okrakiem i tak namietnie sie calowalismy ze nie zadne z nas nie slyszalo pukania (mamusia zarzekala sie potem ze pukala ). Mamusia wchodzi, ja leb w strone drzwi i mamusia podobna mina i wyszla zamykajac za soba drzwi xD Calkiem niedawno na imieninach u babci zostal poruszony podobny temat i moja starsza wtedy z txtem ze ja zaskoczylem wtedy bardzo i dziewczyna tez (zawsze taka cicha, szara myszka )
Zmieniony przez - Marcin_cps w dniu 2006-07-29 14:22:39
jak wspominałem było to przedwczoraj poszedłem do swojej dziewczyny i nie było u nich starszych więc pomyślelismy że mozemy spróbować sie poruchac....więc szybko zdjelismy majtki i ona najpierw zaczeła pieścic mego ptaszka potem wzięła go do buzi i potem wypięła swój tyłeczek i zaczęłem ruchać i jak już tak byłem podniecony bardzo to nagle jej rodzice przyjechali ze szkolenia i zastali nas w tej pozycji nieco się zdziwili a druga sytuacja miała miejsce w pazdzierniku podczas pielgrzymki dla maturzystów w domu pielgrzyma wszyscy juz spali i zaczełem dymać koleżanke z klasy i tutaj nie zauważyliśmy jak ksiądz wpadł do pokoju i nastepnego dnia mieliśmy poważną rozmowę z wychowawcą
Zmieniony przez - Tsubasa_8 w dniu 2006-07-29 17:46:25
Zmieniony przez - Tsubasa_8 w dniu 2006-07-29 17:50:10
u mnie był motyw ze zdjęciami z dzieciństwa,mama pokazywała mojej pani jak to ładnie w wanience wyglądałem...a raz u niej byliśy i też nie ma zamka w drzwiach,ale cóż była szansa to nie było co czekać i zaczeliśmy sie bajerować,po wszystkim zauważyliśmy,że na stoliku przy łóżku stoją dwie szklanki soku i chipsy
Powiem tylko tyle,pusty dom dziewczyny -akcja z dziewczyną-po akcji przytulanie sie przy okienku i ogladanie widoków-nieplanowany powrót matulki i nieszczajenie ze idzie korytażem oczywiscie niezamknięte drzwi-zonk bo niedoszła teściowa zobaczyła mą pupe-nadanie mi przydomka playbojuś przez niedoszłą teściową-zamiast odpowiadać na ulicy dzieńdobry słyszę "cześć playbojusiu" wiecej chyba niemusze pisać dodam ze laska miała dziwne kontakty z mamą bo mówi ze są jak przyjaciółki i o wszystkim sobie mówia ,naprawde o wszystkim mamuśka zna wszystkie pikantne szczegóły ale są plusy całej histori lans na mieście bo z matulki fajna laska a kumple i znajomi niejaża oco chodzi jak taka kobietka domnie tak odpowiada
Gacu116: co ty piszesz ?? matulka twoja ci się podoba??to moze w takim razie ja bzyknij a nie laske swoja....jak to matkę mozna tak oceniac ze fajna laska....ja nie rozumiem tego.....;/