Autor |
""Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-)" |
|
assta
|
| Wysłana - 24 wrzesień 2008 16:16 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
GoldenEyes
|
| Wysłana - 24 wrzesień 2008 16:17 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Viverna
|
| Wysłana - 24 wrzesień 2008 16:17 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Pan Śmierć
|
BARON
|
| Wysłana - 24 wrzesień 2008 16:18 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
assta
|
|
rozmowa zaczyna schodzic z tematu
 |
|
|
Viverna
|
| Wysłana - 24 wrzesień 2008 16:19 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
wodór
|
|
fajnie posta rozwalacie
 |
|
|
Andromedaa
|
|
rozmowa zaczyna schodzic z tematu
Rozmowa zeszła z tematu 7 stron temu.
Przypominam, że w dziale jest spam post i nastepnym razem polecam tam udać się na towarzyską pogadankę. |
Ekspert -
 |
|
|
nocti
|
|
leżymy sobie z byłą ładnie na fotelu (bez jakichkolwiek wariacji bo akurat miała pierwszy dzień niedyspozycji) i oczywiście jak w takich sytuacjach bywa wyszła mi koszula zza paska. mam się już zbierać więc rozpinam pasek by się poprawić... spodnie na kostkach, podciągnięta koszula w łapie, kobitka siedzi z rozwaloną fryzurą na fotelu twarzą do mnie... i w tym momencie wchodzi teściu... Tak się ****a zacząłem śmiać, że normalnie zaplątałem się w spodnie i wy***ałem orła. A teściu... po mojej reakcji uwierzył córce że "to nie to, na co wygląda" :)
pozdrawiam nocti
|
wodór
|
|
duzy fotel musi być jak w nim leżycie
 |
|