FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 139279 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
"Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-) 
[powiadom znajomego]    
Autor ""Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-)"   

luka2
 Wysłana - 30 lipiec 2006 15:27      [zgłoszenie naruszenia]

ja pamietam jak bylem na weselu jako osoba towarzyszaca i spotkalem byla dziewczyne z podstawowki. akcja sie rozkrecila bo po alkoholu robie sie bardzo konkretny i szukalismy miejsca gdzie tu mozna isc. miejsca nigdzie nie bylo poza tym wszedzie lazily ciotki ciotek to poszlismy do busa bo byl otwarty i przyciemniane szyby mial (taki co ludzi przywozi i odwozi). Mozna powiedziec ze dopiero co zaczelismy a tu wszedl kierowca i matka z ojcem tej laski z ktora tam bylem... (spil sie biedak)
i ch_jowa sytuacja wyszla...
na poprawiny mnie nie zaprosili

Zmieniony przez - luka2 w dniu 2006-07-30 15:28:58

W życiu liczą się tylko wygrani,przegrani odchodzą w cień

elchuka
 Wysłana - 30 lipiec 2006 15:44      [zgłoszenie naruszenia]

na poprawiny mnie nie zaprosili

Znawca -

Guezz Who
 Wysłana - 30 lipiec 2006 17:00      [zgłoszenie naruszenia]

Miareczka SOGacz za temat.

echluka ja nie wiem czy on wie o co chodzi czy nie, ma swój świat=komputer i gry więc może być trochę do tyłu.

An eye for an eye

We can all go blind...

Avantee
 Wysłana - 30 lipiec 2006 17:21      [zgłoszenie naruszenia]

Pol roku temu u moje ex leżeliśmy na łóżku i se dogadzaliśmy. Po pewnym czasie słyszymy z kuchni - Dominikaaaaa - jej matka krzyczy. To moje byla nic nie myśląc zaczęła sie ubierać, zeszło jej to dłużej niz normalnie, ale wreszcie dotarla do tej kuchni. A jej mama z hasłem - coś taka spocona, a Donia - yyyyy bo osłabiona jestem
ale zlewke z tego mielismy

Kręcioła

maariolqa
 Wysłana - 31 lipiec 2006 10:12      [zgłoszenie naruszenia]

Hihi,dobry temat więc i ja sie wpiszę:)Na początek wpadka gdy ja poznałam rodziców z innej strony:)a dokładnie plecy i posladki mojej mamy na których byly rece taty,a gdzieś w pobliżu coś znikało w niej :)
Miałam ok.13 lat i już wiedziałam co sie dzieje,a oni podskoczyli jak oparzeni i plątali się w zeznaniach:)pewnie nie spodziewali sie mnie w pokoju o północy a ja tez nie wiedziałam ze przeszkodzę:)
A druga sytuacja to wpadka kilka miesięcy temu ,gdy troszkę mizialismy się z chłopakiem,nie było nikogo w domu i mielismy uchylone drzwi pokoju,niesety dla nas moja mama wróciła wcześniej ,a ja akurat miałam coś w buzi...mój chłopak tez podskoczył i spłonął,a ja gdy sie zorientowałam to cmoknęłam jakbym wyciągnęła smoczka:) i coś mamrotałam,a mama -och ,przepraszam i poszła :)

VidaL
 Wysłana - 31 lipiec 2006 11:01      [zgłoszenie naruszenia]

Mi na szczęście się taki historie nie przytrafiają.
Zawsze jestem u mojej kobitki i tam panują żelazne zasady. Dopóki się nie powie proszę to do pokoju się nie wchodzi. Tak więc zawsze luz i w ogóle. Jak w domu jest więcej ludzi to drzwi zamyka się na klucz i już w ogóle spokój Między innym zawsze jak coś teges to jestem u Niej, a nie u mnie. Bo do mnie do pokoju to każdy wchodzi jak chce i zero prywatności przy kobiecie.

Jeśli chodzi o rodziców to mam podobnie jak DJ. Mama to oczywiście zawsze się pyta czy dziewczyna porządna czy nie, czy ma nałogi itd itp. I zawsze jak jadę na noc do mojej kobitki, to tylko mnie woła, grozi palcem i mówi, że nie chce babcią zostać A tata, to na ogół pyta czy panienka jest fajna i czy lubi te sporty. Kiedyś jak wróciłem z w miarę dobrym humorem, to ofen powiedział, że ma pewność, że dzisiaj mi dała Czasem coś powie, żebym się nie przemęczał za bardzo i w sumie tyle.
Przypałów za bardzo nie mam

Ekspert -

naliii
 Wysłana - 31 lipiec 2006 14:02      [zgłoszenie naruszenia]

ehh ja kiedys poszłam ze znajomymi do baru na piffko ale jakoś nie miałam nastroju wiec wróciłma wczesniej (było chyba po 18:00, przewaznie wracam po 22 :P ) wchodze do domu, patrze - drzwi od pokoju rodziców zasuniete, pomyslałam ze sa goscie (jak sa goscie palący to sie dzrwi zasuwa zeby nie szedł dym na mieszkanie) no to ja podchodze do pokoju odsuwam lekko drzwi a tu ZONK , mama i tata w pozycji horyzontalnej zamknełam drzwi i poszłam do swojego pokoju... rodzice byli tak zajeci ze nawet mnie nie zauwazyli :P ani nie uslyszeli .

świat kocha tych, co smiało idą pod wiatr

maariolqa
 Wysłana - 31 lipiec 2006 17:17      [zgłoszenie naruszenia]

naliii a to dobre:) ile mialas wtedy lat? I jaka to pozycja horyzontalna?:)

Miareczka
katechetka
 Wysłana - 31 lipiec 2006 18:01      [zgłoszenie naruszenia]

Horyzontalna to inaczej klasyczna

stateczna żona swojego męża%-)

Ekspert -

Bajdzo
 Wysłana - 31 lipiec 2006 21:11      [zgłoszenie naruszenia]

powiem tak - macie fajnie i sie z tego cieszcie ja za takie historie zarówno u mnie w domu jak i u mojego chłopaka miałabym przechlapane... ;/ nie wyobrażam sobie tego, dlatego zachowujemy wiele środków ostrożności.

innymi słowy - zazdroszczę

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 49 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

"Poznaj moich rodziców";-) wpadki, przygody itp;-)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49