bajdzo: a masz drzwi na klucz zamykane? do mnie raz babcia wpadla i zaczela sie dobijac a za drzwiami akcja - ubieralem sie szybciej niz sie przebiera superman z tego serialu, otwieram a dociekliwa babcia nie dość za sie pyta czego tak długo to jeszcze czego jestem spocony..... i co ja na to??? powiedzialem ze zalozylem sie z gośka (imie dziewczyny of course) ze zrobie 50 pompek za jednym podejsciem tylko mielismy umowe ze pod zadnym pozorem nie moge przestac w polowie nawet jak by sie palilo zebym nie mial wykrętów ze nie dam rady:)
i długo zerkałaś świnko ?:)miałaś szczęscie ze cie nie zauważyli-kto był głośniejszy ?:) Ja miałam pecha i mnie widzieli :( ale teraz wszyscy polewają z tego
nie, jak tylko zobaczyłam co jest grane to zamknełam dzrwi, a rodzice zachowywali sie cicho byli po prostu soba zajeci
jestesmy sami u niej w domu nudzimy sie idzemy do górdke beirzemy koc itd/p. lezymy opalamy sie no izaczelismy sie piescic potem to robilsmy noi poszlismy do domu, do kuchni wchodzimy a tam jej rodzice siedza przy stole przy oknie ....
dodam ze okno jest dokładnie na jej ogródek i widać wszystko