FORUM INSOMNIA zabawa imprezy problemy przemyślenia seks
∑ temat został odczytany 621 razy ¬
Informacje tutaj przedstawione są opiniami użytkowników i dają co najwyżej ogólną wiedzę o problemie.
Nie mogą zastąpić profesjonalnej porady lekarskiej.
Forum służy do wymiany poglądów i doświadczeń, w żadnym wypadku nie może być podstawą do samodiagnozy.
W przypadku jakichkolwiek wątpliwości odnośnie stanu zdrowia/przebiegu leczenia należy zwrócić się po poradę do lekarza.
Tylko porada lekarska oparta na osobistym zbadaniu pacjenta, wywiadzie chorobowym i badaniach dodatkowych gwarantuje postępowanie bezpieczne, takie, które może dać pożądany efekt leczniczy.
ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY
Witam, mam 15 lat i jak mi fred stoi to moja skóra nie jest do końca ściągnięta, dopiero sam ją muszę ściągnąć lecz ona się nie trzyma na grzybie i spada znów. Czy to w moim wieku jest normalne? Jakieś porady? Czy po prostu wynika to z tego że jeszcze mój penis mi urośnie i jest "zapas" tej skóry?
A tak P.S
ma 14 cm, urośnie coś jeszcze?
david91
Wysłana - 6 luty 2010 18:37 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt5 regulaminu forum.
Nie musi sama schudzic, a jezeli boli jak schodzi albo nie chce to masz stulejke i poczytaj w podwieszonych w seksie.
Raczej nie urosnie.
Zmieniony przez - Maestr0 w dniu 2010-02-07 19:19:51