O co z tym chodzi? Wynika z opisu że jest to normalnie gra, tylko aby zagrać trzeba ściągnąć cracka (tak mi się wydaje). Czyżby ktoś sprzedawał legalnie piraty? Czy może te pliki na płytkach są faktycznie bezużyteczne bez kodu steam, czy czegoś tam.
PS. Korystając z okazji jak kupię normalną legalną wersje hitmana, to muszę mieć neta żeby normalnie zainstalować/grać czy nie? Bo na kompie na którym gram nie mam internetu.
Kupisz normalne płyty instalacyjne, jednak bez kodu, czyli dla osób które tego kodu nie maja pudełko z płytami jest bezużyteczne, dla Ciebie - osoby która ma kod i nie chce jej się ściągać 10gb jak najbardziej przydatne.
Co do tego czy musisz mieć neta aby pograć w hitmana?
Nie wiem
Nie wiem czy steam potrzebuje neta nawet żeby pograć w single, najprawdopodobniej tak, bo weryfikuje w ten sposób w swojej bazie jakie tytuły masz zakupione.
Tak jest np z originem, że zeby w coś pograć trzeba się zalogować na swoje konto=mieć dostęp do neta. dopiero można grać, nawet w singla
Właśnie o to chodzi że nie mam kodu, ale pewnie da się to jakoś piracko zainstalować, ale to tak z ciekawości. Jak już kupię to normalną wersję po 60 pare złotych chodzą więc nawet dobra cena, ale właśnie lipa jest z tym steamem, w sumie zawsze mogę sobie zainstalować i cracka wgrać :D robiłem tak w Guitar Hero żeby mi się płytka nie niszczyła.
PS. Właśnie jeszcze co do tego steama, to trochę głupie to jest, jak już kupuję grę to elegancko w pudełeczku i na półeczkę sobie postawić a nie jakieś cyfrowe zakupy, niby taniej itp. ale cyfrowo jak się dobrze poszuka to za darmo rozdają
Zmieniony przez - darq13 w dniu 2013-10-28 18:52:48
Wszystkie pliki exe można znaleźć w steamowym folderze i odpalać z nich gry. Jednak nie wszystkie będą działać.