Autor |
" REAL MADRYT VOL. 4" |
|
Pippo
|
|
Ktoś ma jeszcze wątpliwości, że Gonzalo "nie potrafię wykorzystać setki w ważnym spotkaniu" Higuain nie nadaje się do tego klubu? Ozil też kvrwa idiota do kwadratu, chciał być bohaterem i kvrwa nawet w światło bramki nie trafił, zamiast Krystynie wystawić...
Krystyna to chyba psychicznie się załamała po tym, jak wyszło że inne panny wali na boku, cień zawodnika we wczorajszym spotkaniu.
Ramos i Diego Lopez kapitalne zawody, miałem wrażenie, że tylko im zależało na tym awansie. Gdyby skuteczność nie opuściła graczy ofensywnych Realu, to wynik mógłby być zupełnie inny, gdyby...
Dortmund na wyjazdach w LM jakoś nie przekonuje, marnują setki, w obronie też mają momenty że się gubią. Finał grany na neutralnym terenie, a Bayern i Barcelona to ograne drużyny w Europie, LM wygra ktoś z tego półfinału.
 |
|
|
ciamciara
|
|
Ramos zagrał wczoraj jak prawdziwy stoper i pokuszę się o stwierdzenie, że gdyby to on zagrał na środku obrony z Pepe bądź Varane w pierwszym meczu to Real byłby teraz w finale. Wybił Lewemu dosłownie chęć gryw piłkę, a Varane też sie chyba lepiej czuje grajac z nim w parze na obronie.
Lopez powinien po sezonie opuścic REal jeżeli Iker wróci do bramki, bo żal żeby taki bramkarz siedział na rezerwie.
 |
|
|
david91
|
|
|
|
herbu3
|
|
ja bym sprowadził Gomeza o ile Bayern będzie go chciał sprzedać
bo ta nieskuteczność napastników aż razi w oczy
 |
|
|
Dale_At
|
|
Higuain bardziej pasuje do Barcy niż do Realu. Z Messim w reprezentacji się dobrze dogaduje. Ten duet zdobywa sporo bramek. |
 |
|
|
koolar93
|
|
|
|
Pippo
|
|
koolar, nie wiem po co wrzucasz mi ten filmik, chyba żeby mi jeszcze bardziej obrzydzić tego ćwoka...
 |
|
|
ciamciara
|
|
Dokładnie. Nawet jak kupią klasowych następców to trochę może zająć zanim ci piłkarze zaczną grać albo w ogóle się nie wpasują. To nie gra komputerowa, ze kupuje się najlepszych i oni zaczną z miejsca grać.
 |
|
|
koolar93
|
|
@Pippo, zapomniałem dodać komentarz do tego filmiku, ze po tej sytuacji zwątpiłem w jego umiejętności
Zmieniony przez - koolar93 w dniu 2013-05-01 22:41:31 |
 |
|
|
brolly112
|
|
Igła słaby nie jest, nie raz ratowac dupe Realowi, ale wypalil sie chlopak niestety i pora na zmiany  |
 |
|