Autor |
" REAL MADRYT VOL. 4" |
|
ciamciara
|
|
|
|
Pippo
|
|
Bale to świetny piłkarz, ale to nie jest gość na miarę Messiego czy Krychy, a cena 90mln na to mogłaby wskazywać...temu Perezowi to już całkiem w tej głowie się pie_doli, marzenia o stworzeniu coś na miarę Galacticos 2 pora sobie darować.
Suarez w Madrycie? Jeśli pójdzie do psychologa i ogarnie się, to jestem na tak
Zmieniony przez - Pippo w dniu 2013-05-30 22:21:55
 |
|
|
mitek168
|
|
transfer Bale to przede wszystkim zrobienie szumu po transferze Neymara. Zawsze tak jest jak Barca lub Real kupi jakas gwiazde |
 |
|
|
herbu3
|
|
nejmar gwiazda haha
zobaczymy co pokaże w tym sezonie bo narazie to podobno czarował w lidze brazylijskiej a jak zagrał w tamtym roku na igrzyskach to pokazał wielkiego chvja ot kolejny nie wyróżniający się niczym piłkarz jakich wielu trafia z brazylii do europy
po bale'u przynajmniej wiadomo czego się spodziewać bo grał w jednej z najlepszych lig świata i do tego grał bardzo dobrze więc dla mnie lepszym transferem byłby właśnie bale
Zmieniony przez - herbu3 w dniu 2013-05-31 12:10:07
 |
|
|
Pippo
|
|
Neymar to raczej gwiazda brazylijskiego futbolu, bo gdyby nie globalizacja i filmiki na YT, to mało kto wiedziałby kim jest ten chłopak od cyrkowych sztuczek na boisku. Jego gra przeciwko Barcelonie w KMŚ jakoś mnie nie zachwyciła zbyt specjalnie, więc tym bardziej jestem ciekaw, co pokaże w Europie.
 |
|
|
ciamciara
|
|
Najbardziej w sprawie Neymara mnie zniszczył Bayern. Wszyscy gadali, ze Guardiola bedzie decydował kogo kupić. Chciał Neymara to mu powiedzieli, że kupią Gotze, bo z młodymi Brazylijczykami mają złe doświadczenia
Nie mówie, że to źle, bo Bayern akurat całkiem dobre decyzje transferowe potrafi podejmować. Rok temu miał być Hummels to powiedzieli Heynckesowi, ze sprowadzą mu Dante. Źle na tym nie wyszli.
Jeśli chodzi o Neymara to zobaczymy na co go stać. Może być nową gwiazdą światowej piłki lub nowym Robinho.
Zmieniony przez - ciamciara w dniu 2013-06-01 17:43:59
 |
|
|
pm25
|
|
za realmadrid.pl
Gonzalo Higuaín po meczu: "Czuję, że zakończył się mój cykl tutaj, chcę zmienić otoczenie. To był mój ostatni mecz w Realu Madryt. Podjąłem decyzję o odejściu. To 7 lat, to chwila na zmianę otoczenia, chcę odejść". |
 |
|
|
Cinoj
|
MMA tajper
|
|
|
|
ciamciara
|