FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 71964 razy ¬

ROZRYWKA | Sport
REAL MADRYT VOL. 4 
[powiadom znajomego]    
Autor " REAL MADRYT VOL. 4"   

Bloonder
 Wysłana - 20 sierpień 2013 16:23      [zgłoszenie naruszenia]

czemu akurat MU?
Lopez podobno miał odejść na bank, mówiło sie o Liverpoolu, ale na Anfield jest już Mignolet, więc to pogorszyło sytuację.
Ciężka sprawa, ale imo bardziej kontrowersyjne byłoby odejście Ikera.

"Człowiek w każdym momencie w życiu jest jedną nogą w raju, a drugą nad przepaś

brolly112
 Wysłana - 20 sierpień 2013 17:16      [zgłoszenie naruszenia]

Coś było pisane o MU więc podałem przykład, choć bardziej widziałbym go w Arsenalu przy obecnej sytuacji Szczęsnego. Wątpię, żeby chcieli Ikera w miejsce zbierającego doświadczenie 22 letniego, niezłego bramkarza.

Lopez faktycznie miał jakieś oferty, chyba również z Monako. Ale obiecano mu, że o bramkę będzie rywalizacja biorąc pod uwagę to, kto jest w lepszej formie. Ikerowi oczywiście to nie odpowiada.

Lopezowi należy się szacunek za to co pokazał i to jest również wychowanek Realu Madryt jak i Iker.

Bloonder
 Wysłana - 20 sierpień 2013 18:11      [zgłoszenie naruszenia]

Jednak nie ma co porównywać dokonań Ikera w Realu i Lopeza. Jeśli chodzi o to, którego słuszniej sprzedać, to mówię o Diego, ponieważ on broni tak tylko ze względu na świetną formę, a Iker nawet jak nie ma życiówki, to gwarantuje odpowiedni poziom

brolly112
 Wysłana - 20 sierpień 2013 18:16      [zgłoszenie naruszenia]

Generalnie tak, no ale sytuacja jest nieciekawa. Był Mou, był problem na lini trener-Iker. Za głównego winowajce uznano Mou, który odszedł, a co się okazało? Problem został dalej i tylko się nasilił. Kwas jest w szatni dzięki Ikerowi i to czuć, wielki kapitan Realu Madryt śmiech.

Nie wiem czy się orientujecie ale Ultrasi stoją za Diego Lopezem I tak jak mieli rację, kto jest winny konfliktu Mou-Iker, tak teraz mają rację kogo poprzeć w roli bramkarza.

Bloonder
 Wysłana - 20 sierpień 2013 19:09      [zgłoszenie naruszenia]

ale w sumie to myślę, że zbyt pochopnie osądzamy tu sytuację- to był dopiero pierwszy mecz, kto powiedział że tak będzie przez resztę sezonu? Iker pewnie się spodziewał, tak samo jak ja zresztą, że zagra od razu po odejściu Mourinho. Mi przynajmniej nic nie wiadomo o jego konflikcie z Carlo

Blajsztift
 Wysłana - 20 sierpień 2013 20:06      [zgłoszenie naruszenia]

Ultras Blajsztift również za Diego.
Święty Iker krzyczacy do sędziego aby kończył ostatni finał Euro z szacunku do rywali miota się jak małe dziecko, bo przegrywa sportową rywalizację.

Ciekawe jak będzie z transferem Bale'a. Jego przyjście chyba równa się odejściu Ozila, Carlo będzie stawiał na Isco w środku pola, a i tak nieradzący sobie na prawym skrzydle Ozil siądzie na ławe
100x bardziej wolałbym transfer napastnika, Benzema z Betisem znowu żenująco...

Zmieniony przez - Blajsztift w dniu 2013-08-20 20:07:22

ejing

brolly112
 Wysłana - 20 sierpień 2013 20:58      [zgłoszenie naruszenia]

Tez bym wolal napastnika ale co zrobisz. Bale ogolnie dalby gwarancje dobrej gry na skrzydle, w polkolu tez posrafi sobie poradzic + drugie skrzydlo Ronaldo i boki w ataku jak marzenie. Do tego dobrzy ofensywnie Marcelo i Carvajal. Środek pola Isco, Ozil, Modrić... Przepych, ale Ci piłkarze jakościowo to 1 klasa.

Kogo byscie widzieli jako potencjalnego rywala dla Benza na chwile obecną? Ja tam nie widze zbyt wielu kandydatow.

Bloonder - [http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=47184&kom=ok] ale wywrozylem

ciamciara
 Wysłana - 20 sierpień 2013 21:32      [zgłoszenie naruszenia]

Ściągać Dracule z Liverpoolu, a nie Bale'a za około 100 baniek. Kwota transferu za niego jest chora, choć piłkarz znakomity.

"Nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu" Francois de la Rochefoucauld

[http://www.insomnia.pl/Piekne_bramki__na_biezaco.-t617215.html]

Specjalista -

Bloonder
 Wysłana - 20 sierpień 2013 21:35      [zgłoszenie naruszenia]

Wenger zawsze obiecuje przełomowe transfery i wszyscy wiemy jak to się kończy więc prędzej Totti przejdzie do Lazio niż Iker do Arsenalu.
Ja bym widział za Benzeme Rooneya, ale on w Madrycie nie chce grać.
Ewentualnie Aguero, a jeśli nie uda się pozyskać żadnej klasycznej dziewiątki, to dać szansę Moracie, chłopak ma duży talent.

brolly112
 Wysłana - 20 sierpień 2013 22:01      [zgłoszenie naruszenia]

Suarez bylby dobry tylko puscic go nie chca. Choc z nim to niewiadomo . Duet z Pepe, jakas nerwowa koncowka waznego mczu z Barcelona i mogloby byc ciekawie

Kibice nie chca zeby zarzad Arsenalu przedluzyl kontrakt z Wengerem, ktory wygasa w tym roku. Kto wie, moze postawi na jedna karte i poprosi o transfer Casillasa?

Morata niby potencjal ma, ale jak przyjdzie co do czego to gra jak kolek Bardziej pokladalbym nadzieje w Jese.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 85 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

REAL MADRYT VOL. 4

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85