Autor |
" REAL MADRYT VOL. 4" |
|
Cinoj
|
MMA tajper
|
|
brolly, a ile za Bale'a mamy zapłacić? Wyjdzie na jedno, a IMO z Falcao pożytek byłby większy. A 27 lat to nie jest tragedia, 4-5 na najwyższym poziomie spokojnie
Znawca -
 |
|
|
maciejq
|
|
chyba ze ma 29
|
|
brolly112
|
|
No za Bale'a wszystko wskazuje, że Real przepłaci. Mam chociaż nadzieję, że zwróci się w podobnym tempie co Ronaldo, bo przynajmniej w Anglii markę sobie wyrobił.
Wiadomo, że Falcao przydałby się bardziej, bo mamy lipę z napastnikami. Jakaś kontucja Benzemy (odpukać) i zostajemy z Moratą i Jese
Ja to widzę tak. Ściągamy teraz Bale'a, i sprzedajemy Coentrao o ile się znajdzie kupiec. W zimowym okienku, kiedy faza LM będzie coraz bardziej zaawansowana sprzedajemy Angela i ściągamy jakiegoś napastnika. Fajnie byłoby wynaleźć takiego goryla jak Drogba/Lukaku/Adebayor. Benteke z AV by się nadawał ale wątpię, żeby go puścili. Choć jak się Florek zaprze to kto wie.
Edit
Wcześniej pisałem, że transfer Bale'a ogłoszą w środę lub czwartek. Z racji później godziny trochę nie pomyślałem, że dzisiejszy dzień ma należeć wyłącznie do Raula. Transfer jutro? Eurosport wrzucił na fb zdjęcie oficjalnego sklepu Realu Madryt, gdzie jest już dostępna koszulka Bale'a. Ciekawe czy to fejk, czy nie. Strona się nie ładuje.

Zmieniony przez - brolly112 w dniu 2013-08-22 20:37:45 |
 |
|
|
ciamciara
|
|
|
|
herbu3
|
|