Przecież finansowo to on się ładnie zwróci, w Madrycie nie pracują idioci. Nie wiem tylko jak będzie sportowo bo jak go czasem oglądałem w tottenhamie to miałem wrażenie, że jest strasznym samolubem (albo nie miał z kim grać).
na pewno warto go zatrudnić bo to bardzo dobry piłkarz no ale płacić za niego tyle co za CR to już przesada
Z jednej strony piszecie, ze chcecie go w Realu, z drugiej, ze za drogi Zastanowcie sie, czy wolicie za ta kase miec najlepsze skrzydla na swiecie czy kisic ta kase na koncie? (ktora de facto i tak nie jest wasza ) Sytuacja byla postawiona jasno - albo kwota za Garetha ~90mln albo nici z transferu. Kadra jest strasznie szeroka i ktos zostanie na pewno sprzedany, wiec pieniadze na napastnika tez w razie czego beda.
Tylko jaki to ma byc napastnik? Zmiennik Benzemy, zastepca czy przyszly gracz 1 skladu?? Mielismy juz 2 napastnikow na 1 pozycje i nic z tego dobrego nie wyszlo. Ja tam pokladam jeszcze nadzieje w Benzemi bo ti IMO klasowy napastnik, choc faktycznie ostatnimi czasy zrobil sie taki troche "mułowaty".
Zmieniony przez - brolly112 w dniu 2013-08-24 13:53:45
Z jednej strony piszecie, ze chcecie go w Realu, z drugiej, ze za drogi
Jedno drugiego nie wyklucza.
Messiego też bym chciał w drużynie. Niech Perez złoży ofertę 100 baniek za niego, a może Rosell puści.
Zmieniony przez - ciamciara w dniu 2013-08-24 13:55:23
ciamcia tak, ale to nie nasza kasa Skoro go kupują to chyba dobrze, że myślą przyszłościowo i o walce o najcenniejsze trofea My się powinniśmy cieszyć. Ale to trochę takie polskie, narzekać od samego początku zanim się coś jeszcze zacznie