Autor |
" REAL MADRYT VOL. 4" |
|
ciamciara
|
|
|
|
klusek88
|
|
|
|
brolly112
|
|
|
|
Sqty
|
|
Jako kibic arsenalu jest w szoku. Ze arsenal kupil, ze real sprzedal |
 |
|
|
ciamciara
|
|
Ozil ma podobno zarabiać 7,2 mln rocznie. To byłby dopiero szok.
Spory błąd Pereza.
dear fans of real madrid,
thank you very much for three wonderful years with all of you. my time at real madrid was unique and special for me. sometimes things develop differently, than i would have expected them to a few days ago.
although I'm leaving real madrid I wish you and the team the very best for the future.
now I'm looking forward to my new club: THE GUNNERS!
Zmieniony przez - ciamciara w dniu 2013-09-02 23:55:14
 |
|
|
PanMarcin
|
|
|
|
brolly112
|
|
Tak sobie mysle na spokojnie... Zarobilismy na Mesucie kolo 30 baniek, patrzac na historie to ewenement. Oczywiscie tez mi szkoda Oezila, miejmy nadzieje ze to byla przemyslana decyzja.
Na jego transferze oraz Higuaina zarabiamy kolo 85mln, suma ta bylaby w chój wielka, gdyby nie to, ile zaplacilismy za Garetha. Z jednej strony Real sprzedaje ich za za***ista cene, a z drugiej wypjerdala kase na Garetha jak byk w czerwona plachte byleby tylko pokazac Barcelonie kto tutaj rzadzi.
Tak analizujac sklad:
Bramka obsadzona przez Diego, ktory ma motywacje do gry nie to co Casillas
Obrona Super. Po 2 dobrych bocznych obroncow, 4 srodkowych, miejmy nadzieje, ze Nacho sobie poradzi jak bedzie musial grac (zostal powolany od reprezentacji ostatnio nawet).
Na pozycji srodkowych pomocnikow mamy Khedire i Casemiro oraz Modrica i kontuzjowanego Xabiego. Isco jest jedynem ofensywnym pomocnikiem. Nagle, z druzyny, ktora miala "tłum" srodkowych pomocnikow zostaje nam ich tylko 5.
Lewe skrzydlo Ronaldo i Jese, prawe Bale i Angel. To jest to. Wydaje mi sie, ze Angel w razie potrzeby bedzie schodzil do srodka, co widac bylo w meczach przygotowawczych. Tylko czy nie lepiej bylo sprzedac wlasnie jego a zostawic bardziej kreatywnego i asystujacego Oezila? Co z Jese? Z takimi ogorkami jacy sa w lidze hiszpanskiej to on powienien dostawac szanse zeby sie pokazac. Chój wie co z tego bedzie.
Na koniec napastnicy. Mamy tylko dwoch, to tylko napisze, ze jak Benzema bedzie gral piach to mamy problem.
Z przodu ksztaltuje sie taka formacja podstawowych zawodnikow: Benzema - Ronaldo Bale - Isco Modric, czego nie bylo za Mou. Tak to wszystko widze.
Zmieniony przez - brolly112 w dniu 2013-09-03 11:20:25 |
 |
|
|
ciamciara
|
|
|
|
brolly112
|
|