_______________________________ "Nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu" Francois de la Rochefoucauld [http://www.insomnia.pl/Piekne_bramki__na_biezaco.-t617215.html]
Znacie może jakąś stronkę w internecie gdzie chociaż za kasę można mieć pewną transmisję meczu ? _______________________________ Prezes Rady 11
weeb.tv wykupujesz premium 3 dni za 3,99 przelewem albo np. smsem 1 dzień 2,46, transmisja w jakości HD jest
Jak ogarnąć tą płatność sms, bo nie mogę tego znaleźć? _______________________________ I see you...
[weeb.tv/premium/paymentwall] na tej liście 4 pozycja Zmieniony przez - Ryannn w dniu 2014-03-23 20:37:06
Dzięki :) _______________________________ I see you...
DWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AHAHAHAHAAAAAAAAAAA DWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA _______________________________ Gówno jesteś nie Siara! Ja Siarę znam!
Pierwsza połowa za***ista Mam nadzieję, że utrzymają poziom! _______________________________ Prezes Rady 11
zacina mi na tym weeb.tv Wykupilem premium i bieda _______________________________ "Cześć kle0 jestem nie wiem czy mnie kojarzysz byłam pare lat z deberem z forum"
ja *******e co tam sie dzieje _______________________________ Gówno jesteś nie Siara! Ja Siarę znam!