Autor |
" REAL MADRYT VOL. 4" |
|
PAWEL_13
|
|
Ahaha  |
 |
|
|
ciamciara
|
|
|
|
Moderat
|
|
kto dostanie tytuł frajerów roku?
Liverpool czy Real Madryt? |
Znawca -
 |
|
|
zetsu
|
|
i bardzo ****a dobrze, nie zaslugiwali na lige. w****ia mnie to, ze nie mamy napadziora solidnego(oby ten suarez wypalil, nie moge juz na benzyne patrzec, leń *******ony), a jak nie gra cris/bale to nie ma kto gry uniesc. jeden kreatywny gracz(modric) to zdecydowanie za malo. isco koorwa wielka nadzieja, przyjecie, wycofanie jeszcze MEGA widoczny brak carvajala, vallaloid rozgrywal pileczki jak chcial. ale mi cisnienie skoczylo ide zapalic |
 |
|
|
herbu3
|
|
|
|
aadrian
|
|
A co sądzicie o naszym "nowym Xabim"?  |
 |
|
|
psilocybin
|
|
haha dobry łach, i tak jak Moderat, idą z Liverpoolem łeb w łeb jeśli chodzi o frajerstwo. Dawno tak ciekawego sezonu nie było:P |
 |
|
|
szakal2402
|
PRZYDUPAS
|
|
racja liverpool rzeczywiście frajer nad frajerami przed sezonem walczyli o czwarte miejsce a otarli się o mistrzostwo nazywanie frajerem ten klub jest nie na miejscu choć mogli zrobić niezłą niespodziankę wygrywając ligę. Co innego real bo jednak przed sezonem mierzyli w mistrzostwo.
|
psilocybin
|
|
wygrywając z beniaminkiem 3:0 i pozwalając żeby mecz się skończył 3:3 na tym etapie sezonu kiedy mieli niepowtarzalną okazję na mistrzostwo tak długo wyczekiwane przez 'ichniejszych' zayebistych swoją drogą kibiców....owszem frajerstwo |
 |
|
|
herbu3
|
|
^nic dodać nic ująć
 |
|