HAHAH GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL HAAAHAHAHAHA GOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOL [email protected]##$ _______________________________ Gówno jesteś nie Siara! Ja Siarę znam!
***ac real!
dobrze się stało pierwszy gol, to chvj nie gol _______________________________ Boga nie ma...:( Jest Motór!!
REAlllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!! _______________________________ Boga nie ma...:( Jest Motór!!
gooooooooooooooollllllllll jest kvrwa _______________________________ Zaradna kobieta jednym pierogiem wykarmi całą rodzinę.
HAHHAAHHAHAHAHA TAAAAK TAK TAK ATAK TAK 222222222222 DWA DWA DWAAAAAAAAAA !!!!!▶◀◀◀ _______________________________ Gówno jesteś nie Siara! Ja Siarę znam!
3 _______________________________ Zaradna kobieta jednym pierogiem wykarmi całą rodzinę.
33333333 HAHAJAJAJAJAJAAJAJAJAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 3333 3 3 3 3 3 3 _______________________________ Gówno jesteś nie Siara! Ja Siarę znam!
PO 12 ***ANYCH LATACH DOCZEKALEM SIE _______________________________ Gówno jesteś nie Siara! Ja Siarę znam!
4 _______________________________ Zaradna kobieta jednym pierogiem wykarmi całą rodzinę.