Autor |
" REAL MADRYT VOL. 4" |
|
Pippo
|
|
Nie jest przechvjem, tyle ile zmarnował grając dla Realu, to kvrwa nie odpłaci jednym golem doprowadzającym do dogrywki w finale LM - przynajmniej nie w mojej opinii.
Real zagrał WIELKIE NIC przez regulaminowy czas gry. Zawodnicy Atl. Madryt psychicznie i fizycznie w dogrywce nie dali już rady, a końcówka dogrywki to już było kopanie leżącego.
Jest to wygrana w LM która najgorzej mi smakuje, gdzie te czasy gdy Real w pięknym stylu ogrywał Valencię...Raul wróć...
Zmieniony przez - Pippo w dniu 2014-05-25 00:05:02
 |
|
|
herbu3
|
|
|
|
Pippo
|
|
sam fakt, że wróciłem z baru do domu po tym meczu, to wystarczające podsumowanie tego co myślę i w jaki sposób "uczciłem" ten "sukces"
Gratulacje należą się dla ekipy Simeone, nie wierzyłem w nich, że ogarną końcówkę sezonu grając na dwa fronty, a o mały włos nie wygraliby PD i LM - szacunek.
 |
|
|
michoHGJLB
|
|
Raul nie wroci. Futbol sie zmienil
w te 10 lat
chociaz dekadami od dawna co rok bylo co innego
Simeone, przegral ze slabym przygotowaniem fizycznym, widac bylo pod koniec kto kogo naciska.
Ale i tak wielki szacunek, bo znam go nie od tego sezonu
Zmieniony przez - michoHGJLB w dniu 2014-05-25 00:13:53 |
 |
|
|
siwex19
|
|
Real zagrał WIELKIE NIC przez regulaminowy czas gry. Zawodnicy Atl. Madryt psychicznie i fizycznie w dogrywce nie dali już rady, a końcówka dogrywki to już było kopanie leżącego.
dokładnie, chvj z realem, jeden gol na 90 min jest ważniejszy od 4 w pół godziny...

|
|
|
lastfriday
|
|
Real zagrał WIELKIE NIC przez regulaminowy czas gry.
tak samo manu ktory w 99 temu rozgromil bayern w kilka sekund
albo liverpool/milan
sorry
ale takie mecze sa najlepsze
Zmieniony przez - lastfriday w dniu 2014-05-25 00:36:46
 |
|
|
herbu3
|
|
czy za 10 lat ktoś będzie pamiętał że Atletico grało świetnie przez 92 minuty ale nie wygrało Ligi Mistrzów ?
 |
|
|
Pippo
|
|
siwex - ale czym konkretnie teraz odnosisz się do mojej wypowiedzi? Matematyką? Jeśli ruszyłeś kiedykolwiek tyłek z domu i uprawiałeś jakiś sport, to wiesz że kondycji i psychiki w pewnych momentach może zabraknąć. Mimo, że jestem sympatykiem Realu od wielu lat, to potrafię być obiektywny, a chyba nie napiszesz, że Real przez REGULAMINOWY CZAS gry był drużyną lepszą? Nie był i tyle w temacie.
lastfriday - każdy ma swoją opinię o futbolu. Dobry finał LM z pewnością to nie był.
herbu - nie będzie wielu pamiętało, ale napisałem prawdę, czy nie?
Fajnie, że udało się wygrać i mają w końcu Decimę, co nie zmienia faktu, że nie było tej "magii" w grze, którą niby zabił Mourinho i której niby nie było za czasów Capello.
Zmieniony przez - Pippo w dniu 2014-05-25 00:41:00
 |
|
|
hanzkloz
|
|
Real tworzący w regulaminowym czasie 2 setki i kilka innych sytuacji< patetico bez zagrożenia dla bramki Ikreta dopóki ten nie postanowił sabotować. **** logic. |
 |
|
|
herbu3
|
|
W piłce nie liczy się piękna gra w piłce liczą się trofea
 |
|