Jest taka sprawa,że nie dawno wyszedłem i tam sobie wstawiłem kuleczke pod skure na samym grzybie pod tą delikatną skurką, za 10dni moja dziewczyna przyjeżdża domnie, jak myślicie spodoba jej się bo podobno dziewczyny są naprawde bardzo z tego zadowolone.
Myślałem też o końskim włosiu zawiązanym na samym czubku t/j.trzeba przekłuć tą linke, wtedy jak jest w środku ten włos zaczyna drżeć (latać)
hehe zazwyczaj nie siedze na tej insomni tylko na sfd ale tak coś mnie ruszyło żeby się zapytać
pozdro
pierwsze słysze o takim wynalazku i zapewne ma on za zadanie dodatkowo podrażniac parnterke??skoro tak to na bank bedzie zadowolona chyba ze będzie to jakos nieestetycznie wygladac to wtedy może być problemz grą wstęponą
hmm ja duzego doświadczenia nie mam, ale przyznam ze jakoś nie bardzo mnie to kręci.... wole bez dodatków jestem zwolenniczką naturalności .
świat kocha tych, co smiało idą pod wiatr