FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 6848 razy ¬
 
ROZRYWKA | Seks
__Kuleczki pod skurą członka_Prosze panie o opinie 
[powiadom znajomego]    
Autor "__Kuleczki pod skurą członka_Prosze panie o opinie"   
 
Eazy-E
 Wysłana - 30 lipiec 2006 00:02      [zgłoszenie naruszenia]

hehehe wariaci. robi się kanalik w skurze jakąś żyletką (to szybkie stuknięcie-trzeba tylko uważać na żyłki i nic nie boli) i wkłade się kuleczke małą--ona puźniej jest pod skurą i chodzi razem ze skurą
_______________________________
 
Real muthaphuckkin G's...

 
evenement_
 Wysłana - 30 lipiec 2006 00:30      [zgłoszenie naruszenia]

Prawie jak kolczyk ?

 
Eazy-E
 Wysłana - 30 lipiec 2006 00:35      [zgłoszenie naruszenia]

tak tylko że jest całe pod skurą i to jest bez kitu za***ista sprawa jak dlamnie, ale może jakaś dziewczyna coś powie--hehe mi tam się to bardzo podoba a nawet pomaga
_______________________________
 
Real muthaphuckkin G's...

 
evenement_
 Wysłana - 30 lipiec 2006 00:37      [zgłoszenie naruszenia]

A duże to jest ? i nie przeszkadza albo nie boli ? bo ja tak sobie nie moge wyobraźic tego :p

 
Eazy-E
 Wysłana - 30 lipiec 2006 00:48      [zgłoszenie naruszenia]

codo wielkości to sobie wybierasz, ale koleszka miał za dużą i dziewczyna mu uciekała ze sprzętu (lepiej nie przesadzać), te mniejsze raczej zadowalają dziewczyny
_______________________________
 
Real muthaphuckkin G's...

 
OloKK
Dżony Dep
 Wysłana - 30 lipiec 2006 01:03      [zgłoszenie naruszenia]

I nie przeszkadza Ci to w akcji?
_______________________________
 
Bądź silny, o człowieku! Pożądaj, raduj się wszystkimi rzeczami
zmysłów i uniesienia: nie bój się, że jakikolwiek bóg wyprze się ciebie za to.
ZAPRASZAM: [www.olokk.pl] // [www.bng-studio.pl]
[www.facebook.com/olokk]

Specjalista -
 
Eazy-E
 Wysłana - 30 lipiec 2006 01:22      [zgłoszenie naruszenia]

za 10dni przyjeżdża moja dziewczyna to sie zobaczy, wiesz w puszce nie chciałem sprawdzać--heheh ale ci co mają wstawione tak jak ja to sobie to bardzo chwalą bo dziewczyna naprawde szybciej i lepiej dochodzi
_______________________________
 
Real muthaphuckkin G's...

 
Raskus
Biofil
 Wysłana - 30 lipiec 2006 01:34      [zgłoszenie naruszenia]

Specjalista -
 
Eazy-E
 Wysłana - 30 lipiec 2006 01:37      [zgłoszenie naruszenia]

hehe no wiesz, nie będe to se fotografował nie?? ale dobra sprawa--słyszałem, że można to zrobić zabiegiem, nawet po czasie widziałem to w ckm że robią se to żołnierze jakuzy czy coś takiego
_______________________________
 
Real muthaphuckkin G's...

 
guruFARMI
 Wysłana - 30 lipiec 2006 02:11      [zgłoszenie naruszenia]

mysle ze masz problemy ze sobą
_______________________________
 
[www.Simsonserwis.com]
Ogólnopolski serwis
internetowy /
Simson sr50 Simson s51

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 6 stron.   poprzednia | następną
 
Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

__Kuleczki pod skurą członka_Prosze panie o opinie

Strony: 1 2 3 4 5 6