FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 6852 razy ¬
 
ROZRYWKA | Seks
__Kuleczki pod skurą członka_Prosze panie o opinie 
[powiadom znajomego]    
Autor "__Kuleczki pod skurą członka_Prosze panie o opinie"   
 
Raskus
Biofil
 Wysłana - 30 lipiec 2006 02:12      [zgłoszenie naruszenia]

Jak bys posiadal jakie kolwiek zdjecia ilustrujace to nawet w internecie czy cos to daj linki czy cos.
_______________________________
 
[http://www.insomnia.pl/AUTODESTRUKCJA%2C_czyli_poci%C4%85g_ku_%C5%9Bmierci-t209419.html]

[http://www.****************/temat7346-strona1/] SNY

Specjalista -
 
Maciej_TBS
Naczelny koks
 Wysłana - 30 lipiec 2006 09:43      [zgłoszenie naruszenia]

Raskus BEZ ZDJĘĆ MA BYĆ !!!!!!!
_______________________________
 
Na ulicy szczerość do koleszki się liczy !!!

Ekspert -
 
evenement_
 Wysłana - 30 lipiec 2006 09:56      [zgłoszenie naruszenia]

Raskus co Ty tak te zdjęcia chcesz zobaczyć :> Wyobraźnia kiepska ? :P


A to nie przeszkadza przy sikaniu i takich innych ćwiczeniach ? :d

 
Miareczka
katechetka
 Wysłana - 30 lipiec 2006 10:03      [zgłoszenie naruszenia]

Moim zdaniem, to jest sposób na dowartościowanie się. Jak jesteś normalnie zdolny to po kiego jakieś idiotyczne udziwnienia?
Jak bym zobaczyła za przeproszniem faceta z piórkiem w Chooju to bym ryczała z śmiechu i to długo
Na dodatek nie boisz się jakiś zakażeń itp?
_______________________________
 
stateczna żona swojego męża%-)

Ekspert -
 
Eazy-E
 Wysłana - 30 lipiec 2006 11:03      [zgłoszenie naruszenia]

hehe też tak mówiłem przez ponad dwa lata siedzenia ale w trzeci rok sobie wstawiłem, zawsze to moge usunąć w 1sekunde bo to jest po cieniutką skurką że widać normalnie kolor
_______________________________
 
Real muthaphuckkin G's...

 
smutasny
 Wysłana - 30 lipiec 2006 11:13      [zgłoszenie naruszenia]

jak ja to zrozumiałem to jest tam jakas kulka pod skora.
Ciekawe co zrobisz jak Ci sie znudzi albo przesunie
a tego ogona to sobie jakos nie potrafie wyobrazic.

 
Eazy-E
 Wysłana - 30 lipiec 2006 14:51      [zgłoszenie naruszenia]

jak się nudzi to zrobie leciutkie nacięcie i wyskoczy, to jest pod taką błonką,
_______________________________
 
Real muthaphuckkin G's...

 
smutasny
 Wysłana - 30 lipiec 2006 21:21      [zgłoszenie naruszenia]

a jak Ci to zrobili?
tzn koles GO złapał? stanął Ci?

 
Eazy-E
 Wysłana - 30 lipiec 2006 21:52      [zgłoszenie naruszenia]

ale głupek, w takiej chwili właśnie prawie go nie ma--hehehe
biore naciągam troche skury z boku grzyba, robie tak żeby w danym miejscu nie było żyłek i kłade na róg naprzykład taboretu. gość ma przygotoany przecinak (wtopiony kawałek żyletki na czubku (szerokość ok 1cm) przykłada do miejsca i stuka w drugą stone przecinaka np.szklanką, tylko troche poleci krwi, zaraz potem wkładam kuleczke i po 2-3dniach jest zagojone.

to to jeszcze nic, gdybyście widzieli jak goście sobie robią tulipana, tną samego grzyba żeby zrobiła się narośl jak przy bliznach, ale tu już wam nie będe opowiadał a kuleczke naprawde polecam, można to zrobić o kosmetyczki czy gdzieś, niektóre burdele nawet nie udzielają usług z dżetami czyli jak widzicie to jest troche znane
_______________________________
 
Real muthaphuckkin G's...

 
slonce_m
ŻABCIA
 Wysłana - 30 lipiec 2006 22:24      [zgłoszenie naruszenia]

po pierwszę - sk ó
po drugie - może nie pisz tak dokładnie bo się niedobrze może zrobić komuś
oraz kolejna rzecz - właściwie po co to zrobiłeś - czy jest ci przyjemniej z tym jak cofasz bułgara lub kochasz się z panną ?
bo jakoś nie potrafię zrozumieć po cholerę kuleczkę sobie w ****a wciskać
_______________________________
 
..:Była Moderator Działu SEKS:..

..:Żonka i Mama:..

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 6 stron.   poprzednia | następną
 
Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

__Kuleczki pod skurą członka_Prosze panie o opinie

Strony: 1 2 3 4 5 6