Autor |
"" co tam panie w polityce?"" |
|
Imperiall
|
|
Widziałem Lordzie, szkoda słów.
Zmieniony przez - Imperiall w dniu 2007-02-15 08:33:25
|
ziemon
|
LADY
|
|
|
|
hallucyon
|
|
Moim zdaniem, dyskusja powinna się toczyć wedle pewnych reguł, których powinni się trzymać wszyscy jej uczestnicy.
No, ale może ja jestem zbytnim formalistą... |
 |
|
|
ziemon
|
LADY
|
|
|
|
Imperiall
|
|
Polityka jest działem specyficznym, omijają nas na razie takie ekscesy jakie się zdarzają w haydzie czy sexie, wystarczy jeszcze odrobina szacunku dla poglądów innych userów i regulaminu
|
hallucyon
|
|
Jak najbardziej zgadzam się z Imperiallem: Polityka oraz Filozofia to działy, w których winno się wymagać więcej od rozmówców. |
 |
|
|
ziemon
|
LADY
|
|
ok, rozumiem, nie chodzilo mi o to ze maja byc hasla typu ssij czy twoja matka pierze w rzece, chodzi mi o to ze nawet na wyzszym poziomie nie bedziemy nadawac na tych samych falach, roznice beda
|
|
Imperiall
|
|
Próbujemy stworzyć nową jakość, czekamy na inne sugestie.
|
Daer
|
|
Hall, bo Quasar to specyficzna osoba, a dokładniej: osoba o specyficznym podejściu do wyrażania swoich myśli w formie pisemnej
Om, a jaki ma sens dyskusja ludzi mających takie same poglądy lub choć zbliżone? Jak masz poglądy lewicowe, to pokaż je, pokaż że można być lewicowcem innym niż Znak O ile to możliwe. Bo póki co to narzekasz na prawicowość, nacjonalizm, promujesz tolerancję i w jej ramach banujesz Magisterka
Trib, jak będziesz w Polsce na nieco dłuższy czas (dość długi, by się zgadać, bo ja mam mało czasu w sumie) odezwij się do mnie, na pw czy maila ([email protected]), ustawimy się na piwo i pogadamy, ok?
Miareczko, po prostu za szybko "uciekłaś"
Był sobie dział polityka, potem go usunięto, teraz przywrócono, jak tak dalej pójdzie znów będzie usunięty.. Ale co tam, już się przyzwyczaiłem
|
ziemon
|
LADY
|
|
|