Wysłana - 5 styczeń 2007 20:19 Przeniesiona przez Eclipse21 z działu 'HYDEPARK'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź swoje BMI
wiec mam taki problem wiec kupilem dolladowanie do POP-a 25zL i mial byc bonus w postaci drugich 25 zl na koncie
dzis zobaczylem na stan kona w telefonie i okazuje sie ze na wlasciwym koncie mam 0.0 zl a a na promocyjnym z niewyjasnionych okolicznoscie 15.08 .i teraz sie pojewil problem bo nie moge korzystac wogule z tych 15 zL jak dzownie to mowi mi ze nie mam srodkow na koncie smsow tesz wysylac sie nie da. Dowkladowanie kupilem stosunkowo niedawno t.j. 2tyg temu. telefon mam na karte. pomoze ktos oco w tym chodzi.. mial ktos takie podwojenie w orange wyjasnicie mi oco tu chodzi
kumpel np. mial problem bo kupil karte z doladowaniem i jak doladowal okazalo sie ze nadal pusto...zadzwonil do biura obslugi klienta z innego telefonu i gosciuwa sprawdzila-okazalo sie ze ktos juz nia doladowal kilka dni wczesniej...wymienil w sklepie karte na druga a zwrotem tej to juz sklep sie zajal i tyle ^^
ale z Twoim problemem to nie wiem jak wyjasnic...hm, zadzwon do biura oblusgi klienta i tyle
Każdego dnia, rośnie nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę!!:)
To ja mam inny problem, nie moge dzwonic ani na poczte glosowa, ani na *500 zeby doladowac konto. Co to moze byc ? pzrekladalem do innych fonów i to samo.