FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 8025 razy ¬

ROZRYWKA | Pasje i podró¿e - ma³e i du¿e
apteczka, wyposa¿enie 
[powiadom znajomego]    
Autor "apteczka, wyposa¿enie"   

Elevation
 Wys³ana - 3 lipiec 2014 22:36      [zg³oszenie naruszenia]

S± no¿yczki, choæ pewnie nic nie przetn± za to 5 z³. Lepiej mieæ swój scyzoryk.

[www.pajacyk.pl]

priderock
 Wys³ana - 7 lipiec 2014 00:53      [zg³oszenie naruszenia]

Ka¿dy scyzoryk, którego u¿ywam posiada w¶ród narzêdzi no¿yczki. To jedno z kryteriów, którymi kierujê siê przy wyborze scyzoryka. Jest bez w±tpienia bardziej praktyczny, ni¿ same no¿yczki.

zgadzam sie choc sam nie lubie nozyczek w scyzoryku, juz wole sobie poradzic tnac no¿em

S± no¿yczki, choæ pewnie nic nie przetn± za to 5 z³. Lepiej mieæ swój scyzoryk.

tez nie ufalbym takim nozyczka z uniwersalnej apteczki, takie chinskie mininozyczki mog± zawie¼æ bardzo

thora
 Wys³ana - 7 lipiec 2014 19:16      [zg³oszenie naruszenia]

ja korzysta³am z takich no¿yczek w apteczce i naprawdê nie by³y z³e. aczkolwiek scyzoryk ma wiêksze zastosowanie ni¿ takie no¿yczki. wiêc rozumiem wasze argumenty

Elevation
 Wys³ana - 7 lipiec 2014 20:58      [zg³oszenie naruszenia]

priderock
oryginalne scyzoryki nie mia³y no¿yczek, tylko: otwieracz do konserw, nó¿ i ¶rubokrêt.

[www.pajacyk.pl]

INSOMNIA
 Wys³ana - 7 lipiec 2014 21:43      [zg³oszenie naruszenia]

Jakie ma znaczenie to, ¿e pierwsze scyzoryki by³y pozbawione no¿yczek? Bo za cholerê nie rozumiem.

W apteczce noszê plastry w du¿ych kawa³kach, rzadziej te ma³e- przyciête. Bardziej odpowiada mi sytuacja, w której plaster przycinam sam do wielko¶ci wymaganej w danej chwili. Moje no¿e s± uwa¿ane przez znajomych za ostre- niewielkie podrêczne EDC utrzymuje na poziomie "gol±cym". Ale plaster jest na tyle specyficzny, ¿e ³atwiej ci±æ go no¿yczkami. Te standardowe chiñskie ma³e no¿yczki faktycznie s± do niczego na ogó³. Mam takie w jakim¶ zestawie do szycia- mo¿na sobie darowaæ.

W ogóle po co tyle dywagacji na prosty w sumie temat- jak dla mnie to kto¶ mo¿e sobie nosiæ nawet no¿yce do ciêcia blachy w ogromnej apteczce, albo miecz laserowy- je¿eli jemu to osobi¶cie odpowiada.

Zmieniony przez - PITTT w dniu 2014-07-07 21:44:18

ridz
 Wys³ana - 15 lipiec 2014 20:56      [zg³oszenie naruszenia]

swoj± drog± no¿yczki w scyzoryku jak na takie maleñstwo s± ¶wietne. Tn±, nie têpi± siê, s± ma³e i maj± ciekawy mechanizm jak na no¿yczki :)

priderock
 Wys³ana - 28 sierpieñ 2014 01:07      [zg³oszenie naruszenia]

Moje no¿e s± uwa¿ane przez znajomych za ostre- niewielkie podrêczne EDC utrzymuje na poziomie "gol±cym"
wow :)
a mnie ¿ona w domu goni ¿eby ostrzyl no¿e co chwile :)

ridz
 Wys³ana - 29 sierpieñ 2014 01:15      [zg³oszenie naruszenia]

i ma racjê o stal trzeba dbaæ. dobry nó¿ wymaga dobrej ostrza³ki.

thora
 Wys³ana - 29 sierpieñ 2014 19:51      [zg³oszenie naruszenia]

ridz - no¿yczki w scyzoryku rzeczywi¶cie siê nie têpi±? a d³ugo ju¿ ich u¿ywasz?
ridz- s³ysza³am ¿e diamentowa ostrza³ka jest najlepsza

ridz
 Wys³ana - 29 sierpieñ 2014 23:12      [zg³oszenie naruszenia]

têpi± siê jak wszystkie. do obcinania metek z ubrañ g³ównie :p
diament spokojnie szlifuje stal, py³ diamentowy ma najlepsze w³a¶ciwo¶ci ¶cierne, dlatego uchodz± za najlepsze.

[Powiadom mnie, je¶li kto¶ odpowie na ten artyku³.]

Odpowiedzi jest na 5 stron.   poprzednia | nastêpn±

Wybierz stronê:  
Przegl±d tygodnia

apteczka, wyposa¿enie

Strony: 1 2 3 4 5