FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 11197 razy ¬

ROZRYWKA | Zdrowie
arthrelix , ktoś używa zna , na stawy/nogi... 
[powiadom znajomego]    
Autor "arthrelix , ktoś używa zna , na stawy/nogi..."   

artus5
 Wysłana - 4 styczeń 2016 14:50        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Cześć :) czy ktoś z was używał czegoś takiego , może zna i może polecić ,

moja matka się na to bardzo uparła by jej zamówić, bo choruje na nogi/stawy nie może chodzić bolą ją nogi itp. Zwykłe kremy i wizyta u lekarza też mało pomaga , więc jestem trochę pesymistyczny do tego jak by było takie dobre to by lekarze to przepisywali , a tak miała serii zastrzyków i innych lekarstw i jedne bardziej drugie mniej pomagały , co wy na to warto spróbować? chodzi mi czy nie szkoda kasy na bzdurną lekramę Pozdro :)

Zmieniony przez - Don quixet w dniu 2016-01-05 20:46:39

INSOMNIA
 Wysłana - 5 styczeń 2016 20:47      [zgłoszenie naruszenia]

Zarabianie na ludzkiej głupocie.

INSOMNIA
 Wysłana - 6 styczeń 2016 23:54      [zgłoszenie naruszenia]

artus5
 Wysłana - 2 luty 2016 02:14      [zgłoszenie naruszenia]

Hej przekonałem matkę że tamto coś dziwne i że by nie kupowała ,teraz znalazłem coś takiego :

[bio-freeze.pl/3-biofreeze-zel-118-ml-nowa-dostawa-.html]

Jak szukałem po necie to tego już sporo jest ,nawet na allegro , i trochę info po stronkach, co o tym sądzicie zna ktoś ?...

bo nadal szukamy jakiegoś lekarstwa na stawy. Kolana , zwykłe lekarstwa nawet od ortopedy nic nie dają to może są jakieś nie konwencjonalnej medycyny coś jeszcze

INSOMNIA
 Wysłana - 2 luty 2016 14:18      [zgłoszenie naruszenia]

Kolejna szarlataneria.

Na dolegliwości bólowe w układzie ruchu pomaga tylko zmniejszenie wagi ciała(bardzo) oraz szeroko rozumiana fizjoterapia (znacznie mniej) , nlpz(czasowo) i endoprotezoplastyka(praktycznie niedostępna w wariancie publicznej ochrony zdrowia, bardzo droga -jak na polskie warunki- w wariancie prywatnym, oraz nie każdy się kwalifikuje).

artus5
 Wysłana - 2 luty 2016 18:26       [zgłoszenie naruszenia]

Matka ma 67l to na siłownie ją nie weżnę a swoje też waży 90kg, lekarz chce ją wysłać na operację kolan ale się tego obawia i chce to maksymalnie uniknąć ,poszukać innych metody ale czy są , jak tamto też nic nie da .

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

arthrelix , ktoś używa zna , na stawy/nogi...