FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 8816 razy ¬

ROZRYWKA | Uzależnienia i Używki
badanie narkotestem 
[powiadom znajomego]    
Autor "badanie narkotestem"   

zielony01
 Wysłana - 23 listopad 2014 13:59        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam

W szkole chcą zrobić nam testy narkotykowe tak zwany multi-test mogę odmówić takiego badania ? jestem osobą pełnoletnią .
Wydaje mi się że szkoła nie ma prawa zrobić mi takiego testu za moją zgodą a jeśli odmówię to jakie mogą być tego konsekwencje? bo wydaje mi się że żadne . Jeśli nie złapią mnie za rękę z narkotykiem nie mogą zrobić mi takiego testu ? bo chyba podejrzenia nie wystarczą .

pozdrawiam

Guetta
 Wysłana - 23 listopad 2014 14:47      [zgłoszenie naruszenia]

zrób sobie przerwe, nie idź do szkoły w dzień co mają testy przeprowadzać

Zmieniony przez - Guetta w dniu 2014-11-23 14:47:31

Josemose
 Wysłana - 23 listopad 2014 22:37      [zgłoszenie naruszenia]

zwykle straszenie...

Termitek
Little boy
 Wysłana - 17 styczeń 2015 02:12      [zgłoszenie naruszenia]

Jeśli jesteś nawet osobą niepełnoletnią to możesz odmówić, chyba że jest uzasadnione podejrzenie o to, że akurat znajdujesz się pod wpływem. Natomiast jako osoba pełnoletnia w 100% dokonujesz odmowy i nie ma żadnych konsekwencji. Jeżeli oczywiście nie ma realnego podejrzenia o bycie pod wpływem takich środków. Wtedy policja i badanie krwi. Nie zdarza się to często z uwagi na koszty, lecz czasem bywa

...

arminasot
 Wysłana - 18 styczeń 2015 00:43      [zgłoszenie naruszenia]

koszt badania krwi, 50zl , w labolatorium przy szpitalnym , tyle samo co na alkohol ,
jakies dziwne mity tu wypisujecie,

tak samo jak psiarnia samochodem zatrzyma to ten narkotester tez kosztuje pare l, a nie jak gadadom mundre ludzie ze 1000zl , ja pyerdole cebula

Kamil102
KIEP
 Wysłana - 21 luty 2015 08:52      [zgłoszenie naruszenia]

test na krew jest drogi, bo jeszcze do niedawna tylko 3 osrodki w Polsce robily te testy, nie wiem jak teraz ale to na pewno nie jest 50 zl, tylko duzo wiecej, policyjne testy na sline kosztuja ok. 83, ostatnio gdzies o tym pisali...

Prawdziwi twardziele nie jedzą miodu
Prawdziwi twardziele żują pszczoły

Znawca -

Termitek
Little boy
 Wysłana - 21 luty 2015 17:10      [zgłoszenie naruszenia]

Badanie na alkohol jest faktycznie dużo tańsze ponieważ jest dużo prostsze

...

Adiyoshi
 Wysłana - 4 marzec 2015 21:51       [zgłoszenie naruszenia]

tak jak już poprzednicy wspomnieli, jeśli jesteś niepełnoletni to na testy muszą zgodzić się rodzice. poza tym to prawdopodobnie zwykłe straszenie ponieważ jest to bardzo dużo koszt i wątpie że szkoła miała by na takie coś pieniądze

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

badanie narkotestem