Jedynym łachem to jesteś ty i twój stary co pod budą klepiecie żubry. Nieraz wrzucałem screeny i nie mam zamiaru wrzucać dla takiego nieudacznika życiowego jak ty coby marnował mój czas. Polska dojdzie do finału to wrzucę przed finałowym meczem, a teraz to się możesz dławić moim chvjem kvrwo z lipin.
Rino jak się czujesz przegrańcu, jeszcze ybanie w robocie do 22??? Dla mnie jesteś śmieciem ludzkim co można napluć mijając na ulicy. Twój stary już zasiłek dostał żeby rozyebać na browary z synusiem??
W związku z niewybrednymi atakami uzytkownika Hipokryta na moją skromną osobę jestem zmuszony( aczkolwiek niechętnie) założyć ten temat. Gdyby obelgi padły wyłącznie pod moim adresem, to prawdopodobnie puścił bym to mimo uszu. Ale ponieważ obrażeni zostali moi rodzice, to honor nie pozwala mi tego tak zostawić.
Nie jestem człowiekiem mściwym, więc zaproponuje Hipokrycie aby zwyczajnie przeprosił i zapominamy o sprawie( uznałem że alkohol, mecz to okolicznosci łagodzące)
W innym przypadku proszę o ukaranie go banem według taryfikatora, co pozostawiam do oceny administracji.
Mam nadzieję że na naszym forum nie powinnismy akceptowac pewnych zachowań i dawać przyzwolenia na słowną agresję, zwłaszcza po ostatnim precedensie jaki wystapił w sprawie metanadren vs kle0.
Nie mam nic przeciwko dowcipnym atakom na moją osobę, często jeśli są śmieszne to nawet sam reaguję na nie uśmiechem. O ile jest to robione z wyczuciem i na poziomie. Jednak tak prymitywnych wręcz prostackich i chamskich ataków nie mogę tolerować.
Pozdrawiam i liczę na sprawiedliwość.
Wasz Rinokot
Zależy kim jest ów Hipokryta. Jak jest "swój" to bana nie dostanie, a za taki niesmaczy hejt powinien wyłapać na dłużej. Tu je inso, albo liżesz odbyty aż rodzyny odpadają. Piszesz co chcesz i kara cie nie dotyczy- albo nikomu nic nie liżesz i zwiększasz czujność bo z dupy banujo. Imo jeśli najwyższy przybije mu 90 dni i przypilnuje jego multikont to zdobędzie moje uznanie.
Zmieniony przez - andrzejpan w dniu 2016-06-26 10:09:52
"Real niggers do what they wanna do, bitch niggers do what they can do"
tak.
jeśli przeprosi w spamie to te pojazdy po rodzicach wybaczam.
nawet ten Odpowiadam wet za wet, jedyne co śpi w wersalce to Rina stara jak ojciec wraca na***any z patrolu po osiedlu i chce się wyżyć. Masz ty grvby chvju, niech ci ziemia ciężką będzie
Zmieniony przez - Rinokot w dniu 2016-06-26 17:46:49
To proszę autora tematu informować tutaj na bieżąco o dalszych wnioskach/postanowieniach bo nie siedzę ciągle w tym akurat spamie.
Jakąkolwiek analizę wszystkich wypowiedzi pod kątem bana/banów dla ich autora/autorów na razie zawieszam.