FORUM INSOMNIA zabawa imprezy problemy przemyślenia seks
∑ temat został odczytany 322 razy ¬
Informacje tutaj przedstawione są opiniami użytkowników i dają co najwyżej ogólną wiedzę o problemie.
Nie mogą zastąpić profesjonalnej porady lekarskiej.
Forum służy do wymiany poglądów i doświadczeń, w żadnym wypadku nie może być podstawą do samodiagnozy.
W przypadku jakichkolwiek wątpliwości odnośnie stanu zdrowia/przebiegu leczenia należy zwrócić się po poradę do lekarza.
Tylko porada lekarska oparta na osobistym zbadaniu pacjenta, wywiadzie chorobowym i badaniach dodatkowych gwarantuje postępowanie bezpieczne, takie, które może dać pożądany efekt leczniczy.
ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY
ostatnio coraz czesciej boli mnie sagan z rana jak sie obudze, prawie codziennie, czasami boli zaraz po przebudzeniu a czasami po ok 15 minutach jak jeszcze leze w wyrze
bol odczuwam tylko z lewej strony glowy, w okolicach skroni jest epicentrum bol jest ciagly, momentami sie nasila i jest przeszywajacy
nadcisnienie to bardziej sie objawia pulsujacymi bolami z tylu glowy, a nie punktowowymi i ciaglymi przy skroniach.
refastin nie pomogl
4h sie meczylam
wtedy po prostu za dlugo spalam
dzisiaj tez o godzinke za dlugo i mnie pobolewa glowa