Autor |
"broń drugiej wojny światowej" |
|
Skorupa77
|
|
|
|
Tomk06
|
|
tez lubie pograc w CoD, mohaa ale wiem ze to fikcja i nie opieram sie na podstawie gier, filmow itp. |
 |
|
|
beldzior
|
ERKAEMISTA
|
|
Albo już nic, czasami lepiej jest nie odzywać się, nie uświadamiać czegoś komuś i zachować wiedze dla siebie.
Zmieniony przez - beldzior w dniu 2006-11-26 19:29:24
 |
|
|
Tomk06
|
|
no przeciez tommy mial polswobodny odrzut a nie swobodny tu juz nie ma podobizny... hmm mp 5 ma zamek cylindryczny, tommy to prostopadloscian...nic z cylindrem nie wspolnego... wiecej wspolnego ma niemiecka kopia stena (przerobiony sten zeby mial magazynek skierowany w dol dla odzialow volks, zolnierzy na tylach do zapelniania bunkrow itp. zolnierze bez odpowiedniego przeszkolenia wojskowego)
a ja sproboje wytlumaczyc mu co nieco ! zrobie czyn spoleczny
prosze o to aby ludzie co znalezli sie tutaj za posrednictwem serwisu WWW.MAXIOR.PL sprawdzali swoje wiadomosci z jakimis stronami poswieconymi broni... albo niech sie nie wypowiadaja, niech nie zalamuja innych ludzi
Zmieniony przez - Tomk06 w dniu 2006-11-26 19:35:58 |
 |
|
|
nitro261
|
|
heheheh.Ja nie biore przykłady z gier i filmow bo wiekszisc to bzdura. Chodziło mi o to ze tompson i mp5 sa pistoletami automatycznymi i mp40 tez.
|
Tomk06
|
|
ale thompson ma malo wspolnego z MP 5 jak to powiedziales... ze MP 5 jest udoskonalonym thompsonem... thompson mial 2 obracajace sie wokol wlasnej osi waleczki ktore opuznialy otwarcie zamka a w MP 5 tylko jego masa opuznia otwarcie, wiec nie widze tutaj roznicy |
 |
|
|
korian
|
|
Chyba właśnie widać różnicę a nie widać zbieżności/podobieństwa?  |
Specjalista -
 |
|
|
Tomk06