Autor |
"broń drugiej wojny światowej" |
|
gregsnake
|
| Wysłana - 16 grudzień 2005 21:02 Usunięta przez korian za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Kenji_82
|
| Wysłana - 16 grudzień 2005 23:47 Usunięta przez korian za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
gregsnake
|
| Wysłana - 26 grudzień 2005 10:12 Usunięta przez korian za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
gregsnake
|
| Wysłana - 26 grudzień 2005 10:14 Usunięta przez korian za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
login1901
|
|
eej kurwa co to ma wspolnego z bronia z drugiej wojny?? do tego sa odpowiednie tematy!! np. pogawedki dzialu militaria, ulubiona bron, zawsze sa google, strona lucznika (sa tam fotki miniberyla i wszystkich polskich odmian co produkuje lucznik) a tu tylko o broni z drugiej wojny, legalnosci tej broni itp.!!!!!!!
|
BeZeJot
|
|
|
|
Zudrak
|
|

A oto moja ulubiona broń z drugiej wojny światowej.
K43 - wg mnie najlepszy karabin snajperski. Niestety dostępny był tylko dla państ osi :(
|
|
Tomk06
|
|
jaki K43?? wkleiles zdiecia mauserow z luneta... K98 ... chyba ze chodzi ci o G 41-43 |
 |
|
|
Skorupa77
|
|
K43 Karabinem snajperskim? Gdzie takie pierdy wyczytałeś? K43 był półautomatem, co dyskwalifikuje go jako karabin snajperski(mała celność w porównaniu do zamków czterotaktowych).Mausery owszem, ale G43 z lunetami to tylko w grach są takie "superrr" , w rzeczywsitosci, prawie nie występowaly, a dlaczego? Bo sie do tego nie nadawały.
|
Tomk06
|
|
a wiesz dlaczego?? podobno zamek w obu sie otwieral jeszcze przed tym jak kula wyjdzie z lufy... nie wiem na ile to prawda, slyszalem to glownie o SWT 40 |
 |
|