Autor |
"chłopaki jak to jest" |
|
zwierzkoks
|
|
Wysłana - 17 grudzień 2005 21:59 | zgłoś naruszenie regulaminu
Wiecie mam takie pytanko.Jak to jest że są taky kolesie że jest zajefana dupa.I tak ja potrafią zbajerowac że szok sikaja baby.Ja na przykład nie mam takiegoś czegoś.Od czego to zależy od dobrego bajeru czy po prostu trzeba miec to coś.
 |
|
|
zwierzkoks
|
|
Od razu podam wam przykład.Muj kumpel poznał faja panne.I tak ja zbajerowal że zerwała z chłopakiem z którym śmigała 2 lata.Pochodził z nią 3 miechy,wy**chał ją i rzucił
|
korian
|
|
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
BANRED78
|
|
kup sobie merca i/lub BMW, odpalaj cygara 50, miej panienki w dupie, badz na luzie i umiej prowadzic gadke-szmatke, chodz na silownie, miej poczucie humoru;
badz: wysportowany, pewny siebie, nonszalancki, cyniczny;
Taki badz w przyszlosci. Teraz idz po slownik, wytrzyj mleko spod nosa i idz spac Ziom.
|
kriSLee
|
|
Jak się panienkom podoba (ale tak wiesz, że aż luźniej im się robi między nogami) to może nawet głupoty pieprzyć a będą gotowe przymknąć na to oko
|
perlo
|
|
|
|
sylver84
|
|
|
|
nalbandian
|
|
hehe bajer bajerem ale niektóre baby sa chore ze lecą na jakichs fagasów, a po drugie to małolaty za duzo chleją |
 |
|
|
Raptor10
|
|
|
|
Xaero85
|
|
Moim zdaniem pewność siebie w tej kwestii jest najważniejsza. Często nie jest ważne to CO mówisz, a ważne jest to JAK mówisz. Jak będziesz przy lasce zestresowany to ona pomyśli, że jesteś ******ła zwykła. Kobiety chcą twardych kolesi.
No i wygląd oczywiście jako taki trzeba mieć. Jak straszysz twarzą, masz wzrost siedzącego psa to choćbyś nie wiem jaki był pewny siebie to laska prędzej cie wyśmieje niż da ci szanse. |
Znawca -
 |
|