Autor |
"chorwacja" |
|
worldwar
|
|
Chorwacja to chvj. Jed¼cie do Czarnogóry. Podobnie, ale bardziej dziko i taniej. W lipcu jadê i ju¿ siê doczekaæ nie mogê :D
|
|
seba5700_2
|
KAPITAN BOMBA
|
|
Napewno ciekwiej i ³adniej- polecam wycieczki po kraju, choc beda z zasady po rusku, bo to prawoslawny region. Czy taniej, to nie specjalnie, w sumie to samo. W takiej Budwie masz 500 milionerow na 16 tys mieszkancow, wiec specjalnie tanio nie jest. S± np lezaki za 150 EUR/h, a apartamenty maja Stallone czy Seagal. Jak chcesz taniej to jeszcze Albania sie trzyma, infrastruktura gorsza, ale rownie ciekawie i jeszcze tanio.
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Widzê Seba, ¿e skrojenie przez tubylców to za ma³o i teraz polecasz kosy pod ¿ebra |
 |
|
|
seba5700_2
|
KAPITAN BOMBA
|
|
Who wants to live forever?
 |
|
|
Migulek
|
|
Ja polecam Zadar, mo¿na znale¼æ ¶wietne miejsówki przez Airbnb, nawet w centrum starówki. |
 |
|
|
-w-i-k-i-
|
|
seba mozesz napisac cos wiecej o Albanii?
Zmieniony przez - -w-i-k-i- w dniu 2016-11-29 13:09:49
|
|
PipsyGipsy
|
|
Podbijem - myslmiy by w tym roku ruszyæ samochodem. Nie chcemy noclegów w ciemno, ale te¿ nie jakie¶ all inclisive ¿eby nie byæ uwi±zanym do hotelu.
|
wergilius
|
|
o gustach siê nie rozmawia ;) a mi tam w Chorwacji te¿ bardzo siê podoba³o xd i zachêcam te¿ innych
|
szyszka6
|
|
PipsyGipsy All incl to z³o ;) nie no ¿artuje, ale tak serio to mam wra¿enie, ze wszystkie wakacje z all incl wygl±daj± tak samo. Jak nie chcesz w ciemno to zobacz sobie w biurach typu interhome (gdzie wynajmuj± po prostu domy i mieszkania), albo na innych sprawdzonych portalach. Teraz z internetem to cie¿ko jechaæ w ciemno ;)
|
PipsyGipsy
|
|
Uff, moi znajomi wrócili w czwartek z Chorwacji samochodem - z wypadu ogólnie bardzo zadowoleni, tlyko w drodze powrotnej pad³o im auto :(((( Masakra.... oczywi¶ci nie mieli pe³nego assistnace i takiech tam, raczej skromnie bud¿etowo dzia³aj±, sczególnie, ¿e z 4 dzieci, no ale wyobra¼cie sobie jak im stan±³ samochód 800 km od domu...