ja *******e wy chyba nie macie nic lepszego do roboty w domu no nie ?
a biorad pod uwaghe jak wczoraj wszystkie baby graly czyli ruskie serbia i polska to ten kupon dawno skreslilem, widac sie udalo Pippo piszesz o chorwacji a ruskie myslisz jak ?
pierwszego seta dostawaly 24:19 i wygrały, w drugim prowadzily 8:2 i przegrały, w trzecim mialy 20:16 i dostaly 21:25 jesli dobrze pamietam aha i cos specjalnie dla was, nie dawalem tego bo sie balem ze znowu jakis cebulak odprawi modły zeby nie weszlo
no podaje teraz na bierzaco prócz tego co dalem screena bo sie balem klatwy inso a bilans podliczam na bierząco przeciez
a live nie daje ze gram bo to i tak sensu chyba nie ma ? zreszta powiedzmy sobie sczerze, czy jest jakis idiota zeby moje typy stawiac ? bo chyba nie ma
Zmieniony przez - everr w dniu 2010-09-18 09:28:53
nie bardzo mam czas.. moj punkt widzenia byl ze strony "temat z typami + bilans" myslalem ze taki bedziesz prowadzil a w takich nie wlicza sie do bilansu podanych po fakcie itd. wszedlem dziisja wlasnie zeby spradzic jak u Ciebei idzie bo to chyba nie sa typy od ES ... i cos mi nie pasowalo... fajnie by bylo jakbystak robil ale rob jak chcesz ...
Zmieniony przez - slod w dniu 2010-09-18 11:31:07