w czoło _______________________________ Power wears out those who do not have it. Hazard
hmm ? [img816.imageshack.us/img816/422/szw.jpg] 720 kapitał kosz po typie Fitka Usa (-35) vs angola po kursie 1.935. stawka 50 Zmieniony przez - everr w dniu 2010-09-06 14:40:00 _______________________________ [wicek-lampy.cba.pl/] "profesjonalna" naprawa %-)
w sumie ta Angola+9 na 1 kwarte faktycznie lepszy typ niż -35 na all mecz
kto zagrał Angolę +9pkt w 1q, ten miał mega zonka _______________________________ Power wears out those who do not have it. Hazard
dokladnie, dobrze ze nie gralem jak ktos chce to niech gra na holandie w siatke kobiet z czechami na bet365, ja juz postawilem _______________________________ [wicek-lampy.cba.pl/] "profesjonalna" naprawa %-)
masówka na Czechy była...a teraz Holenderki po 1.30 to się nie opyla nawet... Zmieniony przez - Pippo w dniu 2010-09-06 18:13:54 _______________________________ Power wears out those who do not have it. Hazard
1.5 jest na bet365 ja stawialem po 1.7 jak dla mnie holenderki powinny byc faworytem tego meczu biorac pod uwage dyspozycje 1.75 jest na holenderki juz ****a babska siata... za***ac sie idzie ****a Zmieniony przez - everr w dniu 2010-09-06 18:38:45 _______________________________ [wicek-lampy.cba.pl/] "profesjonalna" naprawa %-)
przy wyniku 23:12 w pierwszym secie miałem na bet365 kurs na Holenderki 1.30 a na Czeszki 3.20 _______________________________ Power wears out those who do not have it. Hazard
***ane dziwki ****y szmaty ;/ _______________________________ [wicek-lampy.cba.pl/] "profesjonalna" naprawa %-)
ile poszło siary/zapałek? _______________________________ Zapraszam do zakupu artykułów z branży dziecięcej... Wózki, foteliki, krzesełka, akcesoria