FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 5882 razy ¬

ROZRYWKA | Zdrowie
ciagly stan podgoraczkowy 37,4 codziennie i bole brzucha od 25 lat 
[powiadom znajomego]    
Autor "ciagly stan podgoraczkowy 37,4 codziennie i bole brzucha od 25 lat"   

pain1988
 Wysłana - 26 luty 2016 21:48        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

witam, od mam 38 lat i od ok 25 lat mam wciaz stan podgoraczkowy 37,4 kazdego dnia czesem 37,2 a czesem 37,6 , lekarze nie znalezli przyczyny bo inne wyniki krew itp mam w normie, a temperatura nie jest zagrazajaca zyciu, na pewno jest to powiazane z ciaglem skurczem i bolem brzucha,refluksem, nadmiarem zolci w zoladku i przelyku itp, czesto krew w stolcu, zaparcia na zmiane z biegunka i wyniszczenie organizmu, tzn mam bardzo slabe wszystkie tkanki, o dziwo nie chudne ponizej 75 kg przy 182 cm,ale tez nie tyje, nie mam apetytu , , to co odczuwam od lat to tak jakby wszystko co zjem szybko schodzilo mi do jelita grubego i tam sie klinowalo, i naprawde duzo mnie kosztuje zeby oprocnic jelito grube-lewwatywy nie zawsze pomagaja, i musze manualnie wyjmowac kal ochyda, dodatkowo ten odccinek jelita ktory mnie boli najczesciej -po lewej stronie podbrzusza-jest polaczony z ukladem oddechowym, i czesto gdy bardzo boli i dostaje skurczu jelita to nie moge oddychac i sie dusze,, i zadne srodki przeczyszczajace bi spowoduja wydostania sie kalu z odbytu , one tylko spychaj ago nizej do pewnego pulapu potem , bol skurcz i stop a co gorze kal idzie mi z powrotem w gore, szczegolnie gdy gleboko oddycham czy nwet przelkniecie sliny powoduje odwrotny pasaz z jelita grubego w gore

gastroskopia wykazuje oczywiscie zol, refluks, mala prezpukline itp, kolonoskopia po napompowaniu jelita i tak w pewenym miejscu bardzo ciezko idzie sie przecisnac i potworny bol, ale na oko nic nie ma niepokojacego w jelicie grubym, a jednak jak to odczuwac jako potworny bol,skurcz, zwezenie, jelito nbic nie przepusci co powoduje bol, tylko jakby cofalo i ubijalo na sciankach,brzmi niewiarygodnie ale te objawy mi wygladaja osobiscie na ch.chirszprunga-ale lekarze to ignoruja jak widac, jestem z gdyni , moze znacie gastrologa dzieciecego ktory sie tym zajmuje tzn ch. chirszprunga, , i czy ta temperatura jest powiazana z jelitem wg was, aha i wszystkie leki rozkurczowe tylko pogarszaja stan gdyz wszsytko cofa sie z jelita do gory i nasila sie refluks zolciowy, na kwas biore controloc 20 codziennie, bo gdy kwas lub mieszanka kwasu i zolci zejdzie mi do jelita to jest jescze gorzej uwierzcie, czesto biore tez nifurokazyd 1 tabl dziennie wystarczy zeby troche ulzyc cierpieniom i zmniejszyc refluks zwiazac do co siedzi powyzej i spychac w dol ,
ale naprawde przez te lata wyprubowalem juz wszystkie leki i nic
moze ktos cos doradzi?pozdrawiam

INSOMNIA
 Wysłana - 27 luty 2016 00:19      [zgłoszenie naruszenia]

Chłodna historia, bracie.

pain1988
 Wysłana - 28 luty 2016 01:32       [zgłoszenie naruszenia]

aha dodam jeszcze ze często wyjmuje z jelita z trudem takie jakby nitki ala rozgotowany makaron podluzny, tak tez myslalem ze to jakies glisty itp., ale pobiegłem z tym do laboratorium gdzie badaja kal i hm dziwnie się na mnie patrzyli, ale powiedziała pani z laboratorium ze to chyba kawałki wysciołki jelita czy jakos tak hm,

dodatkowo jestem caly czas pobudzony, mam jakby nadmiar zej energii , nadciśnienie 150 na 110, nie reagujące na leki, wysoki puls w spoczynku ok 100, goraco mi tak ze az czasem zimno, mam lęki agresje, nie czuje zmeczenia, ale tkanki mam słabe, miesnie tez slabe mimo ze bucha ze mnie energia i goraco,

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

ciagly stan podgoraczkowy 37,4 codziennie i bole brzucha od 25 lat