Autor |
"coś piecze ! help !" |
|
Sumac
|
|
|
|
matyldaprj
|
|
Kolega ma rację co do flory bakteryjnej,może to to.A jesli nadal będzie podejrzanie,to spróbuj czegoś innego.Kup w aptece krem Clotrimazolum,bez recepty,kosztuje ok 5zł.Smaruj wg.zaleceń,po ok.3-5 dniach powinna być poprawa,a jak nie to tylko lekarz zostaje niestety.Na pocieszenie dodam,że to wcale nie Ty musisz iść do lekarza,tylko Twoja partnerka może i przy okazji gdy lekarz będzie jej coś zapisywał(oczywiście biorąc pod uwagę,że to jakaś infekcja) ,to wtedy i dla Ciebie może coś przepisać.
Spróbuj z tym kremem,tylko pamiętaj,że na czas jego stosowania zaniechajcie współżycia.Oczywiście przy konieczności brania innych leków także byłoby to wskazane.
 |
|
|
tojak
|
|
byłem u Panie Doktor w przychodni i tam okazało sie ze wyniki badań są poprawne, ale w tamtym okresie po wytrysku nie odczuwałem pieczenia więc myślełem ze wszyskto jest okej, ale pojawiło się ono znowu tak jak mowie czasem to pieczenie jest po wytrysku a czesem wszystko wydaje sie być okej, dostałem od Pani Doktor skierowanie do urologa.
niom jestem zarejestrowany do urologa, tylko ze dopiero 24 października, ehh
kucze jusz sam nie wiem co to moze być. to napewno nie żadne syf bo moja dziewczyna i ja bylyśmy sobie wierni.
może to jakiś problem z moją spermą, nie wiem urolog bedzie to badał.
cdn
|
 |
|
|
Qosmio
|
|
Witam!
Mam podobny problem, tylko mnie piecze cały członek od wewnątrz jakgdyby <moczowód w obrębie penisa> po masturbacji. Pieczenie trwa jakieś 10-15 min i mija ale z początku jest bardzo bolesne :/ |
 |
|
|
VidaL
|
|
|
|
Qosmio
|
|
no tylko po masturbacji, ale to dziwne bo to mi sie zdarza bardzo rzadko i nie wiem od czego to zależy piecze dość mocno przez 10 min i mija. A to jest takie pieczenie jak bym sikał wrzątkiem na przykład :D |
 |
|
|
VidaL
|
|
Przejdź się do lekarza jednak. Myślałem, że to może być coś innego, ale jednak nie. |
Ekspert -
 |
|
|
mmaassoonn
|
|
Ehh ludzie poważne świństwa mogą być a wy sie pytacie na forum zamiast pędzić do lekarza. No żal. |
Ekspert -
 |
|
|
Qosmio
|
|
Kurde nie wiedziałem ze to coś poważnego no widziałem ze inni piszą to też napisałem, zdarzyło mi się to zaledwie pare razy. Nie wiecie czy to może coś poważnego?? A gdzie mam z tym iść prosto do urologa czy do ubezpieczalni?? |
 |
|
|
mmaassoonn
|
|
Urolog
skad mamy wiedzieć czy to coś powaznego ? jest taka mozliwosc... |
Ekspert -
 |
|