FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 6256 razy ¬

ROZRYWKA | Zjawiska niewyja¶nione, nauka i historia
co dzieje sie podczas koscielnych mszy z modlitwa o uzdrowiecie i  
nak³adaniem r±k  
[powiadom znajomego]    
Autor "co dzieje sie podczas koscielnych mszy z modlitwa o uzdrowiecie i nak³adaniem r±k "   

rojber12
 Wys³ana - 5 lipiec 2016 03:33        | zg³o¶ naruszenie regulaminu

Sprawd¼ swoje BMI

Witam
czy kto¶ wie co z technicznego punktu dzieje sie podczas koscielnych mszy z modlitwa o uzdrowiecie i nak³adaniem r±k przez kaplanow i tzw animatorów, -niektórzy ludzie padaja tam nieprzytomni itp., tak wiem ze to wg teorii BOG uzdrawia , ale co naprawdê tam zachodzi, czy to energia reiki, jest przekazywana, czy to siê dzieje na zasadzie automatycznej, czy dla ka¿dego ta sama procedura, itp., czy to prana czy jakas inna forma , czy BOG siê myli zatem ?? czy chce mnie skrzywdziæ? czy to na zasadzie automatyzmu siê dzieje przekaz energii czy regulacja ciala , a mo¿e obie rzeczy naraz?
ostatnio w sobote chyba by³a taka msza w sopocie w ko¶ciele , byli tam moi gleboko wierz±cy rodzice, a ja majac wcze¶niej rozne do¶wiadczenia tego typu -nie bo chcia³em ale musialem, bo po jednym wci±¿ by³o zle , i chcia³em-musialem to naprawiac , ,tzn bioenergoterapeuci, charyzmatycy, tez egzorcy¶ci-aby wykluczyæ ze nie jestem pod wp³ywem z³ych mocy- -dodam ze nienawidzê tego stanu, i unikam jak ognia bo wiem co siê dzieje z moim cialem i psychika- opisa³em to w innym poscie tu- w skrocie po tej mszy , znów p³one, watroba produkuje mase zo³ci, wymiotuje zolcia, nie czuje zmeczenia, jakbym nie by³ sob±, czuje tylko negatywne pobudzenie ,lêk, strach, ob³ed , radze sobie z tym jak mogê ale , kiedy to przejdzie, dodam ze gdy by³a ta msza ja by³em w domu i by³em pod wp³ywem metizolu min, czyli blokera hormonow tarczycy, bo od czasu do czasu biore male dawki metizolu aby trochê wychamowac tarczyce gdy np. raz w tygodniu chce pocwiczyc na si³owni , jak tego nie wezme to po treningu tez plone kilka dni i wymiotuje zolcia- czy czasem tam jakas energia nie prubowala mnie wyregulowaæ gdy by³em pod wp³ywem metizolu i mia³em trochê wychamowana ju¿ tarczyce, i poszlo to w zla strone, a gdy lek potem przestal dzialac to mam objawy jakby nadczynno¶ci tarczycy? , lub nadmiaru testosteronu,? bo daje to podobne objawy, to goraco, wzmozona produkcja w ciele wszystkiego, w tym i zo³ci, , sam nie wiem a mo¿e nie mia³o to znaczenia ze by³em wtedy pod wp³ywem metizolu i controlocu -bloker kwasu solnego- , mo¿e to tylko by³ przekaz energii, czy to samo przejdzie i mam czekac , czy znowu latac do kogos , to zamkniête kolo, teraz musze siê faszerowaæ aby przezyc blokerami testosteronu i blokowaæ tarczyce, wiêcej cwiczyc wypacaæ to cieplo, mniej jesc i spac aby nie splonac,
czy mo¿e po prostu zwariowa³em, ja nie wiem to sa tylko moje spekulacje na zasadzie uwa¿nej od lat obserwacji zachodz±cych zmian w moim ciele pod wp³ywem tych wszystkich zjawisk,
a mo¿e znowu wizyta u egzorcysty ko¶cielnego cos pomoze ? bo innych siê ju¿ boje, wiecie co kosciol o tym mowi itp
w ka¿dym razie sa to wszystko od lat najgorsze rzeczy jakie mnie w zyciu spotykaly, zero kontroli nad w³asnym cialem, nie jestem sob± wtedy, co to jest? najlepiej siê czuje gdy nie mam z tym styczno¶ci przez co najmniej rok chyba, a teraz nagle to, co to jest? czy to ze mna jest cos nie tak? innym ludziom nic takiego nie jest po tych rzeczach , tylko mi, inni siê wrêcz dobrze czuja .

shineonyou
 Wys³ana - 5 lipiec 2016 23:07      [zg³oszenie naruszenia]

ty potrzebujesz specjalisty
nie egzorcysty
nie wiem czy da sie ciebie z tego wyratowac
proponowalabym jak najszybsze udanie sie do psychiatry
bez neuroleptykow sie nie obedzie
to tak na wstepie narazie

m,,m

rojber12
 Wys³ana - 6 lipiec 2016 05:28      [zg³oszenie naruszenia]

kurcze ood wczoraj po napisaniu tych postów jeszcze gorzej siê czuje, jakby kto¶ zaczal cos majstrowac bez mojej wiedzy i woli,prosze tego tez nie robic bo nie bêdê wiedzia³ co siê dzieje a je¶li kto¶ cos robil to proszê to cofnac bo bêdê ca³y g³upi nie wiedzac co siê dzieje!, ,a mo¿e to zatrucie? bo brzuch boli mnie i zolc sie cofa do prze³yku, dodatkowo cos jakby mi w glowie wybuchlo i czuje siê nieswojo od wczoraj jeszcze bardziej

shineonyou
 Wys³ana - 6 lipiec 2016 08:04      [zg³oszenie naruszenia]

Masz rodzeñstwo?znajomych przyjaciol?

Zmieniony przez - shineonyou w dniu 2016-07-06 08:07:48

m,,m

rojber12
 Wys³ana - 6 lipiec 2016 17:42      [zg³oszenie naruszenia]

teraz jest mi od wczoraj bardzo zimno, icaly sie trzese , nie moge sie wypalic, , nie wiem co sie dzieje, czy ktos w zwiazku z moimi postami tu cos zaczal robic bez mojej wiedzy chcac mi pomoc, ale to wyszlo tylko ze gorzej jeszcze sie czuje, tylko to mnie interesuje, to nie jest problem psychiczny, a moja panika teraz i lek sa uzasadnione , bo to moga byc zjawiska paranornalne zwiazane z energiasmi, od tego jest przeciez to forum, a ja wiem czego mniej wiecej doswiadczalem w zyciu, chodzi mi tylko o to ze od wczoraj gdy napisalem te posty , ze plone ze mam nadmiar energi , testosterorony itp, teraz jakby ktos przesunal to jakby w druga strone ale za bardzo, i jest mi bardzo zimno, trzese sie , zbiera mi sie na wymioty,, mam mroczki przed oczami, dzwpni mi w uszach, , zle widze, , kolejna opcja to taka ze wczoraj, pod wplywem duzych emocji i cisnienia cos jakby mi wybuchlo w glowie, i moja neurolgia , oraz stan psychiczny sie pogorszyly, moze to wylew byl, jakis mikro wylew,
, moze krwowot mam jakis wewnetrzny w przewodu pokarmowego, ,
chcialbym tylko wiedziec ze ktos nie majstruje we mnie energetycznie bez mojej wiedzy chcac mi niejako pomoc w odp na moj post, jesli nie to bede szukal innej przyczyny, np zatrucie , ten wybuch w glowie wczoraj, pozdrawiam, i prosze nie nazywac mnie wariatem

rojber12
 Wys³ana - 7 lipiec 2016 05:31       [zg³oszenie naruszenia]

kurcze dretwieja mi tez od przedwczoraj konczyny, mrowienie czuje, jestem caly jakby napuchniêty, obrzêki siê pojawiaj±, nie mogê siê zmeczyc, wypaliæ nawet wielogodzinnym treningiem aerobowym, który zawsze mi pomagal siê uspokoiæ i zrelaksowaæ, , to wszystkie jeszcze gorsze rzeczy zaczely siê dziac gdy napisa³em te posty, wiec nie wiem czy kto¶ bez kontaktu ze mna nie prubowal czegos robic na odleglosc , musze mieæ pewno¶æ ze to nie to.bo nie wiem co siê dzieje z moim cia³em i energi± , mam tez lodowate stopy ! jakby kto¶ przesunal te objawy za bardzo w druga strone.

[Powiadom mnie, je¶li kto¶ odpowie na ten artyku³.]

Przegl±d tygodnia

co dzieje sie podczas koscielnych mszy z modlitwa o uzdrowiecie i nak³adaniem r±k