hmm postów było setki takich zapewne nie piszcie mi wyszukiwarka ani nic takiego obędzie sie bez durnych komentarzy
Rozstałem sie z dziewczyną po 8 miesiacach bycia razem czy mi dalej na niej zalezy ? nie , nie kocham jej przez dłuzszy czas czytania tego forum zrozumiałem jedną żelazną regułe - olej suke - no i tak zrobiłem przesżło mi całkowicie znaczy hmm nie kochałem jej od jakiegos miesiaca ale al ejakoś tka nudizło mi sie to przynajmniej mialem co robic
wracajac do tematu - jakich głupot jej nawciskać zeby móc ją dalej ruch*ać bo tylko na tym mi zależy - jestem świnią ? chamem ch.ujem debi.lem i materialistą ? Tak jestem , napewno nie wszyscy jesteśmy tu kochajacymi aniołkami którym tylko miłość w głowie , bez tekstów że nei dorosłęm do rpawdziwej miłosci bo dorosłem ona tego nie doeceniała to J/w olałem su.ke
co zrobić zeby móc ja dalej ru.chać ?
jestem idiotą - taka mała forma samokrytyki pozdrawiam everyone
AD ANCALES, PLEBES!!!! EGO SUM BARON!!!
Veni, Vidi, Banni!%-)
Mafia znających łacinę%-)Baron wszystkich działów%-)
Rada Jedenastu i Inso 2009
Ja Ci nie pomogę, bo potem kobieta właśnie przez takich jak Ty od******la.
Na kimś musza się wylądować i dąć upust nagromadzonej negatywnej energii.
Radź se sam .
znajdz sobie kolezanke do ruchania a nie sie uczuciami chcesz bawic
"Pieprzyć to ja się chcę z tysiącem kobiet, ale kochać tylko z tobą."
[www.alterkino.org] - kino ludzi myślących
Idea tego działu legła w gruzach. Z tego co mi wiadomo powstał on żeby pomagać, a nie niszczyć ludzi. '
Do autora:
Znajdź koleżankę której jasno powiesz że chcesz się z nią ruchać i nic poza tym lub radź sobie sam, a nie baw się uczuciami drugiej osoby.
wiem zę nie ten dizał bo to miłość ale - jak zaciągnąć byłą do łóżka albo złośłiwosci - nikt nie wymyślił a jak ktoś zorbi juz taki dział moge sie nim zaopikować <skromny>
Akceptuję.