Autor |
"co to jest" |
|
marklin
|
|
|
|
Babs5
|
|
hehe dobre ;) teraz mozemy zgadywac jak ta niespodzianka bedzie wygladac %) |
 |
|
|
antoniosm1
|
|
ej mowicie ze taka uroda ? to juz neiwiem czy kupic ten clotrimazol na tą opryszczke palki czy to mi zostanie na stale !!!??? oby nei jak to likiwodac ?? ludzie ratujcie .... |
 |
|
|
antoniosm1
|
|
dodam jeszczscze ze higiene zachowuje .. |
 |
|
|
Babs5
|
|
wg mnie powinienes pojsc do lekarza i on ci powie co i jak. |
 |
|
|
satine25
|
|
Mysle, ze powinienes isc do ginekologa, zeby sie poczuc pewnie i wiedziec dokladnie co to jest. Z rozmow moich kumpli wynika, ze niektorzy maja juz taka urode i takie "cus" to norma, ale jesli nie miales tego wczesniej a teraz masz, to lepiej skonsultuj to z lekarzem, w koncu taka wizyta nic nie kosztuje, a ty w koncu bedziesz spokojny:)
powodzenia
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
raczej do dermatologa z takimi rzeczami sie chodzi, a do ginekologa to kobiety
Ekspert -
 |
|
|
OLcia w-w
|
|
|
|
satine25
|
|
ok, dermatolog zajmuje sie zmianami skornymi, ale zmianami skornymi na narzadach plciowych zajmuje sie ginekolog i kurde skonczcie z tym ciemnogrodem, ze ginekolog jest tylko dla kobiet!! to ze nazwa pochodzi od greckiego gineka - kobieta, to nie powod, zeby tak do tego podchodzic. Panowie - nie wstydzcie sie pokazac ptaszka u GINEKOLOGA! dzizasss
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
akurat tak sie składa, że mój znajomy też miał coś takiego i poszedł do dermatologa z tym, pani doktor przypisała mu maść i wszystko było cacy.
a poza tym facet dziwnie by się czuł czekając w kolejce do ginekologa razem z kobietami
Ekspert -
 |
|