Autor |
"co to jest" |
|
Reev
|
|
|
|
GaLaZ
|
|
BOZESZ TY MOJ LUDZIE LEKARZ ZAJMUJACY SIE TYMI SPRAWAMI TO W E N E R O L O G!!!!! ehhh... swiat schodzi na psy...
Do moderatora: z duzych liter, to moze wreszcie zrozumieja
|
satine25
|
|
ok, ok - niech bedzie urolog, wenerolog czy jakikolwiek inny olog, nie kloce sie, choc wydaje mi sie, ze kumpel jak sobie naderwal nasieniowod to spedzil urocze chwile z pania G I N E K O L O G, ale moze to tylko sciema dla reszty??
pozdro
|
ferry
|
|
gwoli wyjaśnienia:
DERMATOLOG-WENEROLOG - to lekarz od zmian skórnych na całym ciele oraz chorób narządów płciowych
UROLOG - to lekarz od chorób układu moczowego
GINEKOLOG-POŁOŻNIK - to lekarz od kobiecych narządów rodnych oraz spraw związanych z ciążą i macierzyństwem
Spośród wymienionych specjalności tylko urolog wymaga skierowania od lekarza pierwszego kontaktu.
Więc odpowiedni lekarz dla zmian na penisie to dermatolog-wenerolog. |
Ekspert -
 |
|
|
satine25
|
|
ok - sog dla Ciebie:D no przekonales mnie, choc wciaz odrobinke mam watpliwosci;)
|
Astorre
|
|
Satine, mnie sie wydawalo podobnie jak Ferry'emu. Dam mu SOG-a za to, ze udalo mu sie Ciebie przekonac
|
OLcia w-w
|
|
qrva
Satine a Ty chodzisz do ginekologa czy urologa. Bo zeby nie rozrozniac tego to ja nie wiem!!!!!!
Jak są zmiany na penisie to sie idzie to urologa a nie dermatologa ****a co za zacofanie !!!!!
a tak poza tym to juz mowilam ze z penisem wszystko masz w porządku taka jest jego uroda i czy pojdziesz do lekarza czy tez nie to i tak bedziesz to mial!
 |
|
|
ferry
|
|
"Jak są zmiany na penisie to sie idzie to urologa a nie dermatologa ****a co za zacofanie!!!!!"
Bzdura. |
Ekspert -
 |
|
|
OLcia w-w
|
|
|
|
ferry
|