to byl twoj pierwszy raz...ona miala okres....straciles dziewictwo z babka ktora miala okres....buhhahahahahahahah
deziki za odpowierdzi. Ja mam 19 lat. Fakt przyzwyczailem sie do roczaki bo robie to co drugi trzeci dzien od 1 gim. mzoe dlatego.. z drugiej strony ona ma dopiero 17 lat. dwa miechy temu byla dziewica. Yrtaz jej nei wierzechco tak mowi, bo powiedzial ze bral piguli i sie jej jz skonczyly.. a wiec dlaczego niby wcvzesnie jbrala piglki skoro nic nei robila? co do moejego penisa todlugosc i grubosc sa oki. co do krwi to bylo duzo. miala krew jzu zanim wszedelm. Ale pwoiedzila ze neiwiedziaq ze bedzie dzis miec i lepiej nic nei robic. Sprobowalismy ale po czasie przerwalismy bo ylo za duzo krwi. Mowilaze podobno przerwealem jej blone, ale dla mnei to sciema, bo krew byla wczesniej a ona nei dawala zadnych oznak bolu itp. Czekamy teraz az sie skonczy okres zeby powtorzyc :)
fakt.. chyba to ta reka i moj jest juz malo czuly :. Od 5 lat minimum raz w tygodniu to robilem. W sumie to ona dobrze czula. Opowiadala o tym jaka byla roznica z kondonem i potem gdy bylismy chwile bez a mi bylo trudno rozronic czy naprawde jestem w srodku czy poza!!
A moze wogole nie zamoczyles. Tylko gdzies tam twoj maly wszedl, moze miedzy scisniete nogi albo co. Dokladnie widziales i czules jak go wkladales, albo jak ona Ci pomagala? Moim zdanienem wcale nie trafiles. ****ek ot tak sam do dziury nie trafia, trza mu pomoc nakierowac reka.
Przywyczaj się, a nauczysz się cieszyć Ja czasem też tak mam, ale to dlatego, że masaże różne lubię i czasem trudno mi dojść bez - no i czynnik "jak najdłużej, by Jej było jak najprzyjemniej", wtedy się nieco zamykasz na doznania. Ale to czasem, więc żaden problem
Rozluźnij się, nie myśl o niczym innym, nie masturbuj się, a zobaczysz różnicę na pewno.