Panowie, chcielibyscie uslyszec od swojej kobiety np cos takiego "moj Diabelku, masz piekne cialo, lubie sie wtulac w Ciebie, czuc Twoj zapach, piescic Twoje meskie i silne ramiona, jestes najcudowniejszym kochankiem na swiecie" itp czulosci, czy krotko po mesku np. "jestes super kochanikiem"?
Do Pan:mowicie swoim Panom dlugie czulosci (wiem, ze same takie lubicie), czy tez raczej cos krotkiego?
Zaczalem sie nad tym zastanawiac, bo koleznka napisala mi, jak ona lubi budzic swojego faceta "ja tam lubie spokojnie: buziaki, pieszczoty nagiego ciała, czułe słówka do ucha". "Czułe słówka do ucha" mowi sie raczej kobiecie, a nie facetowi.
ps. mam zgode autorki na publikacje jej slow.
Zmieniony przez - red78 w dniu 2005-11-04 00:38:38
Ciekawa sprawa Rzeczywiście to My Kobiety jesteś bardziej łase na czułe słówka. Myśle jednak, że Panowie też od czasu do czasu lubią je słyszeć z Naszych ust Chyba nikt się nie obrazi jeżeli w czasie pieszczot Kobieta będzie Mu szeptać "Misiu mam na Ciebie ochote tu i teraz", " Tygrysku pobrykajmy razem" albo jak mówi Red "Jesteś wspaniałym/cudownym kochankiem" Mężczyźni też lubią byc tak kuszeni na małe co nie co.
Moje pytanie brzmi. Czy Wam Panom podoba się jak Kobieta prosto z mostu mówi "Przeleć mnie, zerżnij mnie" ??
To zalezy od sytuacji... czy chcialbym od kobiety uslyszec zerznij mnie... nie wiem troche ordynarne... mialbym zle skojarzenia... wolalbym cos lagodniejszego uslyszec.
faceci baaardzo lubia, kiedy sie do nich mowi - czule, ostro, wulgarnie, slodko i wogole, a szczegolnie w trakcie ;)
tylko trzeba wyczuc moment i faceta, zeby go nie wystraszyc, bo oni nie zawsze lubia byc dominowani, nawet slownie. ale zasluguja na to i wiecie - to podgrzewa atmosfere:D poleca Paniom - zobaczycie jak zareaguja, jak mu powiecie w trakcie cos pikantnego.i sog dla red78 - masz racje, Wam tez cos sie od zycia nalezy:)
kurcze, zapomnialam dodac, ze oczywiscie mowie - ja wogole gadula jestem - i czule i ostro, a tak wogole jestem zwolenniczka radosnego seksu i czasem przez to atmosfera ulega takiem rozluznieniu, ze...zamiast kontynuowac, smiejemy sie. no moze nie jest to godne polecenia:/ natomiast zdecydowanie powiem jedno - kobiety, nie wstydzcie sie tego, ze macie ochote w trakcie krzyknac, powiedziec czy szepnac - mowicie, czego oczekujecie, proscie, by nie przestawal, by robil to dluzej albo mocniej - zobaczycie ile mona z facetow wycisnac uzywajac slowa;)
Zmieniony przez - Viverna w dniu 2005-11-04 08:39:35
Sons Of The Gods Today We Shall Die
Open Valhalla's Door
Let The Battle Begin With Swords In The Wind
Hail Gods Of War