sprawa wygląda tak jestem z dziewczyna która poznałem 2 tyg temu i jest kuzynka mojego kumpla i dobrze mi z nią ale widzimy się raz tylko w weekendy(ze względu na odległość miejsc zamieszkania) i czuje ze ona nie chce ze mną być tak jakby była ze mną z przymusu i wczoraj kiedy chciałem z nią się spotkać i porozmawiać o tym to zaczęła ściemniać ze idzie na jakieś urodziny koleżanki i nie może wylać się na taki związek czy porozmawiać i dać jeszcze jedna szanse?? co o tym sadzicie
chodzisz z nia 2 tyg ,juz sie chrzani .Rzuc ja w cholere ,to nie ma najmniejszego sensu.
Do takic postów powinniście dołanczać fotki partnerek, przynajmniej było by wiadome o kogo walczymy. Tak na ślepo to trudno coś doradzić. Przyjedź do niej z niezapowiadaną wizytą, zobaczysz jaka bede reakcja. Jak wyciągnie telefon to znaczy ze pisze smsa chłopakowi który ją pyka że dziś nie może sie spotkać. Weś ją w obroty, na to nie potrzeba w zwiąsku lat
dać szanse ty jej chcesz? ewidentnie z tego wyczytałem, że to ona ma Cie gdzieś i ty chyba o tą szanse chcesz prosić a nie dawać
nie dać, 2 tygodnie a Ty już o kolejnych szansach mówisz, odpuść, olej svkę i tyle,
ja nie chce żadnej szansy bo nie potrzebuje i nic nie zawiniłem już dawno bym się na to wylał tylko ze dziewczyna jest naprawdę za***ista i próbuje ja zrozumieć bo ma naprawdę sporo problemów na głowie i nie chce przyjąć żadnej pomocy ode mnie
Daj jej chvja w usta, a nie szanse. Zresztą po 2tygodniach nawet jej nie znasz, to jak można próbować się wiązać, to normalne że nie wypali. Chyba ze na koloni
Do ataku! - krzyknął generał bohatersko spierdalając w krzaki.