Wyobraźcie sobie następującą sytuację: Żona lub dziewczyna (stały związek) odwiedza koleżankę i postanawia u niej przenocować, informuje o tym swojego męża/chłopaka. Czy może ona zostać na noc u koleżanki czy powinna wrócić do domu? Niedawno posprzeczałam się o to z moim chłopakiem? Jak myślicie za jaką opcją jestem a za jaką wy jesteście?
jesli rzeczywiscie zostaje u kolezanki na noc to nie widze w tym nic zlego. tylko ze takiemu chlopakowi od razu przychodzi do glowy ze moze dziewczyna tak naprawde zostaje u kolegi, wychodzi gdzies z kolezanka bo maja ochote troche zaszalec itp itd
Odwróc sytuacje pozwoliła być zeby twoj chlopak spał u kolegi poza domem ?
Jak dla mnie to trzymam strone twojego chlopaka ze powinnas spać w domu :]
On sie poprostu martwi o boi czy nie zdradzasz go w tej chwili
jak mówie ze idę na imprezę to ide na imprezę, jak mówie ze ide do Ivonne i będziemy sie pieknić cała noc, jarać blanty i jesć twarozkowo pomarańczowe Manhattany to znaczy ze właśnie to idę robić
Nie widzę problemu.
VooDooDoll fajnie masz! Zadazroszczę! Mój facet został wychowany przez staroświeckich rodziców na wiadomych zasadach więc jest problem z wychodzeniem na imprezy, a co dopiero spanie u koleżanki... Czy takiego człowieka da się zmenić i uświadomić że żyjemy w całkiem innej rzeczywistości?
Nie chciałabym postępować tak drastycznie i zmieniać faceta. To nie jego wina tylko rodziców, którzy wyznają zasadę "żona musi być przy mężu" i nauczyli tego swojego syna. Jak mam z nim rozmawiać aby w końcu to zrozumiał?