Autor |
"czy macie jakąś rozrywkę którą lubicie bardziej niż seks?" |
|
LukRecJa
|
|
No właśnie 'problem' jest w tym, że Ty uważasz że zależy od tego ile się robi w życiu... I z tego wynika nasz spór. Ja twierdzę, że u mnie zależy od poziomu wyniesionej z tego przyjemności.
Gdyby ktoś mi powiedział - słuchaj wybierz jedną rozrywkę jaką możesz mieć do końca życia spośród tych które poznałaś w swoim życiu, bez zawahania odpowiedziałabym że chcę relaksować się uprawiając seks.
Tyle i aż.
Acha, i ja się naprawdę nie dziwię, że są ludzie dla których może to nie być najprzyjemniejszą rozrywkę, albo że wg innych kryteriów klasyfikują rozrywki. Różnie ludzie mają i to rozumiem, ale śmieszą mnie wypowiedzi W TYM TEMACIE - "że seks to nie wszystko" z wielkim oburzeniem etc... bo rozumiem jakbyśmy rozkminiali właśnie co jest najważniejsze w życiu, albo co jest podstawą osiągnięcia szczęścia... Choć tu i tak powinniśmy zdawać sobie sprawę, że są różne sposoby na życie.:)
Zmieniony przez - LukRecJa w dniu 2008-04-24 13:12:33
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
ale ja i tak wspolczuje tym, dla ktorych to NAJwieksza rozrywka nawet gdybym mial okazje to robic tylko raz w miesiacu.
|
|
LukRecJa
|
|
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
Ja czerpie ogromna, ale znam ogromniejsze
|
|
LukRecJa
|
|
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
Wspolczuje, bo wam zazdroszcze udanego, wspanialego seksu ktory Wam tez sie napewno kiedys znudzi ! <zlosliwy>
|
|
LukRecJa
|
|
|
|
von
|
|
|
|