Autor |
"czy wypada" |
|
Rocco86
|
|
na pierwszym spotkaniu raczej nie wyskakuj do niej z jęzorem ;P na pozegnanie daj buziaka w policzek i to powinno wystarczyc...poczekaj do drugiego spotkania (o ile bedzie) wtedy mozesz cos zadziałac...
|
cooqłka
|
|
"Chcecie o tym pogadać Panowie?"
Ja chcę - to moja trauma, teraz boje się zbliżyć dziubek do dziubka pani, z którą flirtuję, w obawie, że kiedy ponownie otworzę oczy, zobaczę gwiazdy, zamiast jej buźkę
Zmieniony przez - cooqłka w dniu 2005-11-23 00:19:57
Znawca -
 |
|
|
Andromedaa
|
|
Hmmm cóż ja moge poradzić - jeżeli mimo to na począteku było miło to chyba warto zobaczyć gwiazdy, zamiast poczuć "liścia" na policzku. |
Ekspert -
 |
|
|
booe
|
biały miś
|
|
idź na całość, idź na całośc!!!
Zmieniony przez - booe w dniu 2005-11-23 03:00:39 |
Specjalista -
 |
|
|
cooqłka
|
|
"warto zobaczyć gwiazdy, zamiast poczuć "liścia" na policzku."
Tyle, że to właśnie jedno z drugim w parze idzie, bo chodziło mi o takie gwiazdy, jakie się widzi po dostaniu w czape
Znawca -
 |
|
|
loker100
|
|
Próbuj, zycie jest krótkie, najwyżej dostaniesz w pysk i Cie od jej chłopak zabije
|
Xaironik
|
|
Hmm..a mnie zawsze zastanawiaja tego typu pytania..jak kazdy tutaj na forum Ci powie zebys calowal to pocalujesz? A jak powiedza ze nie..a panna bedzie sie pchac z jezorem to powiesz jej ze na pierwszej randce sie nie calujesz bo tak Ci powiedzieli na forum o seksie?
Wiem..czepiam sie, ale poczekam na odpowiedz  |
 |
|