Witam, mam bardzo wstydliwy problem. Otóż baardzo szybko dochodzę, przez co wiadomo- brak mi pewności siebie, boję się że jeśli dojdzie do zbliżenia z dziewczyną (spotykam się z kimś) to zawiodę na całej linii, tym bardziej że to dziewica i chciałbym że jeżeli to ja byłbym tym pierwszym to żeby było cudownie. Aktualnie mam 23 lata, pierwszą dziewczynę z którą współżyłem miałem w wieku lat 19, wtedy też poddałem się zabiegowi obżezania, bo bardzo bolał mnie żołądź, i była nawet sytuacja że dobrze nie włożyłem i już doszedłem. po zabiegu nie jest o wiele lepiej.. Niestety mając około 10 lat rozpocząłem masturbację, rodziców ciągle nie było w domu a ja miałem dostęp do kanałów dla dorosłych- może to jest przyczyna? Zdarzały mi się przerwy gdy udawało mi się odzwyczaić i tego nie robiłem, aktualnie również się nie masturbuję (od roku) ale wtedy kiedy miałem dziewczynę to też się masturbowałem a nadal było to samo. Gdybym teraz spróbował to zapewne doszedłbym bardzo szybko, bez żadnych *pomocy wizualnych*. Jaka może być przyczyna? Dodam że jestem sportowcem, nie palę papierosów, penisa mam normalnych rozmiarów, nie piję dużo. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
|