FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 5587 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
długość stosunku 
[powiadom znajomego]    
Autor "długość stosunku"   

Skadoodle
 Wysłana - 10 czerwiec 2018 13:04        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Witam, mam bardzo wstydliwy problem. Otóż baardzo szybko dochodzę, przez co wiadomo- brak mi pewności siebie, boję się że jeśli dojdzie do zbliżenia z dziewczyną (spotykam się z kimś) to zawiodę na całej linii, tym bardziej że to dziewica i chciałbym że jeżeli to ja byłbym tym pierwszym to żeby było cudownie. Aktualnie mam 23 lata, pierwszą dziewczynę z którą współżyłem miałem w wieku lat 19, wtedy też poddałem się zabiegowi obżezania, bo bardzo bolał mnie żołądź, i była nawet sytuacja że dobrze nie włożyłem i już doszedłem. po zabiegu nie jest o wiele lepiej.. Niestety mając około 10 lat rozpocząłem masturbację, rodziców ciągle nie było w domu a ja miałem dostęp do kanałów dla dorosłych- może to jest przyczyna? Zdarzały mi się przerwy gdy udawało mi się odzwyczaić i tego nie robiłem, aktualnie również się nie masturbuję (od roku) ale wtedy kiedy miałem dziewczynę to też się masturbowałem a nadal było to samo. Gdybym teraz spróbował to zapewne doszedłbym bardzo szybko, bez żadnych *pomocy wizualnych*. Jaka może być przyczyna? Dodam że jestem sportowcem, nie palę papierosów, penisa mam normalnych rozmiarów, nie piję dużo. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

zbys
Elektronika
 Wysłana - 11 czerwiec 2018 03:38      [zgłoszenie naruszenia]

Jest to w pewnym sensie normalne dla pewnego procenta poczatkujacych . Z czasem powinno byc lepiej. Jest to rzecz z ktora mozesz sie udac do lekarza po porade - ale czy warto tak od razu....?

Lepsze jest wrogiem dobrego!

Kościół NIE jest po to by pomagać biednym - jest po to aby pomagać w ich zbawieniu!

Robot-Man
 Wysłana - 21 czerwiec 2018 21:38      [zgłoszenie naruszenia]

moze jakies grube prezerwatywy
jak w takim gumiaku dojdziesz od razu to pozostaje ci lekarz

woroczu, wybieram cie!

WojTAS7
 Wysłana - 25 czerwiec 2018 22:23       [zgłoszenie naruszenia]

Ja rżnę przez ~40 min bez gumy i nie ma mowy o skończeniu.

Tak jak Zbyś pisał - być może kwestia czasu...

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

długość stosunku