| Autor |
"depilacja laserowa - robiłyście?" |
|
|
sys87
|
|
Wysłana - 26 luty 2010 15:34 Przeniesiona przez Don quixet z działu 'Zdrowie'. | zgłoś naruszenie regulaminu
hej, mam pytanie do tych, którzy robili albo znają kogoś, kto robił sobie depilację laserową. Zastanawiam się nad zrobieniem łydek, ale chaiłabym zapytać, czy to rzeczywiście tak dobre i trwałe jak wszyscy mówią..? Będę wdzięczna za opinie, mam straszny problem z nadmiernym owłosieniem:/
| |
|
 |
|
|
|
P_an
|
|
robilem, od karku do pasa, 8 zabiegow. lacznie 6,5 k PLN.
klate dalej jade woskiem, nie potrafilem sie rozstac, ale trice i plecy zenada.
polecam.
2 lata minely i jest jak bylo.
czasem jakies krzaki kremem. |
 |
|
|
|
sys87
|
|
...nie bardzo rozumiem...robiłeś i nie ma w tych miejscach włosów po dwóch latach tak? |
 |
|
|
|
P_an
|
|
pare krzakow, po 2-3 wlosy 8-}
reszta spoko |
 |
|
|
|
sys87
|
|
ech,ok, czyli wnioskuje,ze efekty takie jak obiecuja:D wybieram sie do Studialaser w tym miesiacu,postanowione. Zdam relacje jeśli kto ciekaw:P
a tak a propos jeszcze---6.5k to strasznie duzo, po 8 stów płaciłeś?!?! |
 |
|
|
|
testarossa
|
|
to było dwa lata temu... teraz jest taniej i lepiej...
ja chciałbym głowe przejechać tym laserem, ale nigdzie nie widzę oferty na głowę...
zna ktoś?
|
|
sys87
|
|
...chcesz zrobić całą głowę?:D:D wiesz co, jedyne z czym się spotkałam to depilacja brody, wąsika policzków i skroni, ale głowy...? może po prostu nie jest to popularna czy wymagane. Wydaje mi się, że jakbyś go kogoś napisał to spokojnie by Ci podali cenę za głowę |
 |
|
|
|
przemiana
|
|
ja robiłam sobie nogi, bikini i zlikwidowałam owłosienie pod pachami. za nogi płaciłam 800. komfort po zabiegach jest niebotyczny. po prostu przestajesz się depilować. jeśli masz super ubarwione cebulki to wytłuczesz prawie wszystko. ja mam słabe włosy o jasnych cebulkach więc czasem muszę się przejechać depilatorem, tak raz na miesiąc.
|
|
|
sys87
|
|
800 za całe nogi, czy łydki tylko? Ja akurat mam włoski super mocne i ciemne, dlatego chce je usunac:/ i zrobię to już jutro <devil> :) sporo się naczytałam o skuteczności laserów, ale wolałam jeszcze podpytac forumowiczow:)
Przemiana - a ile dawałaś za bikini? |
 |
|
|
|
przemiana
|
|
|
|
|
sys87
|
|
ok, jestem po:) Przyznam, że troche szczypało, ale nie bolało bardzo, podobnie do depilatora. Dałam 400zł za łydki w studiolaser, dość przyjemne studyjko. Ciekawa jestem efektów, babka mówiła, że z moimi włosami góra 4 zabiegi wystarczą...oby,akurat powinnam się wyrobić do wakacji:) |
 |
|