Autor |
"diesel wolnossak , co poradzicie" |
|
pitbull91
|
|
Dlaczego osoba po politechnice stara się o stanowisko na którym osoby po zawodówce będą miały większą wiedze praktyczną i teoretyczną?
|
|
INSOMNIA
|
|
Bo turystyke konczyl na politechnice. |
 |
|
|
matand
|
|
ewentualnie jakąś metalurgie, po czym w okolicy zatrudnienia nie znajdzie, albo jakieś górnictwo, po którym na pomorzu też zatrudnienia nie znajdzie tam , czy tam na śląsku bez pleców niewiele zdziała. Czyli być może kierunek , które wymagają mobilności. Zresztą jak na całym świecie. Cywilizowanym.
Osoba po politechnice nie myśli w taki sposób jak Tomi. Chyba faktycznie była to turystyka w budzie politechniki.
 |
|
|
matand
|
|
btw politechnika na takim białymstoku czy podlasiu żaden wyczyn, bo wolnych miejsc będzie. W dodatku zaocznie, to nic tylko jechać tam i robić inżynierów kto niekumaty a potrzebuje.
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Po gornictwie idziesz do kopalni na sztygara. |
 |
|
|
Thomy20
|
|
Wy tutaj jesteście wielcy znaffcy motoryzacyjni jeżdżący 3 litrowymi Ałdi a z wymianą klocków hamulcowych jeździcie do mechanika.
|
matand
|
|
Uuuuu. Robiłem klocki nie raz koło domu. Tarcze raz. Zależy od auta.
Na sztygara masz q2w jeszcze egz w urzędzie, plus doświadczenie iles tam pod ziemią plus najnajwazniejsze plecy :D
Zmieniony przez - matand w dniu 2016-07-30 23:22:15
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Nie wiem dokladnie jaka jest sciezka, ale wszyscy, ktorych znam po gig sa sztygarami no i w sumie od razu po studiach zaczynali chyba na tym stanowisku, bo jednego stare ryle yebali jak psa za nieudolnosc i przestalo mu sie podobac na grubie
Zmieniony przez - q2w w dniu 2016-07-31 04:50:55 |
 |
|
|
Mystic8B8
|
|
nigdy w zyciu bym nie poszedl na sztygara. w dupie mam takie stanowisko. zarabiam tyle samo jak nie wiecej a spokojna glowa.
chociaz to i tak grosze bo jestem biedny nie stac mnie na benzynowy motor i musze sie zadowolic dwoma dieslami
|
|
Thomy20
|
|
Nie gadaj sztygar dobrze zarabia z 5-6tys.zł jak bym tyle zarabiał to bym jeździł na benzynie.