FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 10443 razy ¬

ROZRYWKA | Motoryzacja
diesel wolnossak , co poradzicie 
[powiadom znajomego]    
Autor "diesel wolnossak , co poradzicie"   

Loya
 Wysłana - 25 lipiec 2016 18:04      [zgłoszenie naruszenia]

też mi sie to nie podoba, ale jak leci te 5-7 km szybciej to siłą rzeczy wymija jadącego nieco wolniej

Trique
 Wysłana - 25 lipiec 2016 18:26      [zgłoszenie naruszenia]

Thomy zdajesz sobie sprawę, że jakby był zakaz wyprzedzania dla TIRów na autostradzie to trafi się ktoś kto będzie jechał 80km/h i wszystkie tiry muszą jechać grzecznie za nim. CO OZNACZA, że jeśli autostrada jest dwupasmowa to lewy będzie zawalony przez ludzi którzy jadą 100-120km/h i wtedy nawet 140km/h nie osiągniesz.

Nowy samochod, to nim sąsiad jedzie.
Widzę zatem że chvjowi się wiedzie.

Thomy20
 Wysłana - 25 lipiec 2016 18:33      [zgłoszenie naruszenia]

Tiry na tory nie będą nam dróg zawalać i stwarzać niebezpieczeństwa na drogach tirowcy jak wyprzedzają to chooye nie patrzą w lusterka tylko hamsko zajeżdżają drogę tak samo wypadek z tirem kończy się fatalnie dla osobówki

Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda

Trique
 Wysłana - 25 lipiec 2016 18:35      [zgłoszenie naruszenia]

Co do offtopu, i tak bardziej niż tiry wkurzały mnie osobówki które do wyprzedzania na autostradzie brały się jak pies do jeża (mimo, że widać było że za******lam ) typu zmiana pasa z prawego na lewy sporo sporo przed autem wyprzedzanym, do tego stopnia,że jakbym zjechał z lewego na prawy to bym obu minął bez żadnych nerwowych momentów. Albo Janusze gdzie prawy pusty a oni lewym lecą wuj wie po co . Nie mówiąc już o mistrzach gdzie ja wyprzedzam typa, on specjalnie przygazowuje żeby mnie dogonić i wyprzedzić po czym znów zwalnia, wtedy ja znów muszę zwolnić wbić się na lewy i polecieć dalej

Tiry na tory a do sklepów/magazynów/stacji benzynowych i wielu innych miejsc to dostarczać towar będą taczkami?

Zmieniony przez - Trique w dniu 2016-07-25 18:37:32

Nowy samochod, to nim sąsiad jedzie.
Widzę zatem że chvjowi się wiedzie.

donwaz1899
 Wysłana - 25 lipiec 2016 19:46      [zgłoszenie naruszenia]

Pytanie do włascicieli opli jak te silniki 1.6+ i rocznikowo 2004+ blacharsko , dobrze czy źle stawiam jeszcze na opcje opla ładne auta :)

a mowa o lpg teraz :P może , może...

Zmieniony przez - donwaz1899 w dniu 2016-07-25 19:46:56

Thomy20
 Wysłana - 25 lipiec 2016 20:29      [zgłoszenie naruszenia]

Silniki są ok tylko musisz sprawdzać olej bo lubią wypić do gazu nadają się silniki z hydrauliczną regulacją luzu zawodowego czyli omijaj twinporty

INSOMNIA
 Wysłana - 26 lipiec 2016 02:43      [zgłoszenie naruszenia]

Tak w ogóle jadąc na urlop mad morze autostradą A1,moja Astra spaliła 7 litrów gazu a Totque pokazywał 6,3 przy prędkości 100-120 km/h i co niedowiarki 11zł/100km taniej niż hybrydą

Mi 3.0 spalil 8pb przy 120km/h

A co do autostrad i wyprzedzania sie TIRow, to... autostrady sa budowane dla szybkiego transportu i to ciezarowki rzadza na drodze, a nie swolocz w osobowkach, ktora wyjedzie raz na pol roku za miasto, wiec dupa cicho.
I nie, nie moga jechac jeden za drugim. Znaczy moga i jada, ale nie zawsze tak sie da, bo z reguly kazdy jedzie z predkoscia maxymalna minus ~2km/h jako zapas do wyprzedzania.

Teraz po.ysl sobie, ze jedziesz 85km/h i przed toba dtuga ciezarowka jedzie 85km/h, ale go doganiasz. Mozesz odpuscic 1km/h lub zaczac wyprzedzac dodajac te 2km/h zapasu, co zajmie minute. Wyprzedzasz. Jak jedziesz osobowka to tez wyprzedzasz i kulasz sie swoim tempem. Jak zwolnicie na moment do 85km/h nic wam nie bedzie, bo nadrobicie to w 2 minuty osobowka.
A pretensje mozecie miec do frajerow, ktorzy zbudowali autostrady z 2 pasami :)

Ja najdluzej wyprzedzalem 5 minut troche przegialem, ale chvj nie chcial zwolnic roznica okolo 0.5km/h ehehehehe

Thomy20
 Wysłana - 26 lipiec 2016 07:33      [zgłoszenie naruszenia]

Q2w masz samochód 3 litrowy a uprawiasz ekodriving spalając 8 litrów przy 120km/h ? 120km/h to potrafiłem wyciągnąć cinquecento a ty masz silnik 3.0 i chwalisz się że jedziesz 120

Neptas
 Wysłana - 26 lipiec 2016 07:44      [zgłoszenie naruszenia]

Jak zwolnicie na moment do 85km/h nic wam nie bedzie, bo nadrobicie to w 2 minuty osobowka.
A pretensje mozecie miec do frajerow, ktorzy zbudowali autostrady z 2 pasami :)

Ale takim zestawem nie trzeba wbijać się na lewy pas 40 metrów przed rozpędzoną do 160 km/h osobówką, gdzie różnica prędkości wynosi dobre 80 km/h, w dodatku z takim impetem, że naczepa staje na dwóch kołach
Jak zdejmiesz 2 km/h z tempomatu i poczekasz, aż ze 200 m za Tobą nic nie będzie jechać, to też nic Ci się nie stanie, w dodatku jadąc za kimś mniej spalisz i będziesz mógł więcej sobie odlać

Znawca -

uuu...
 Wysłana - 26 lipiec 2016 15:48      [zgłoszenie naruszenia]

Q2w masz samochód 3 litrowy a uprawiasz ekodriving spalając 8 litrów przy 120km/h ? 120km/h to potrafiłem wyciągnąć cinquecento a ty masz silnik 3.0 i chwalisz się że jedziesz 120

to teraz wszyscy co maja 3.0 musza nakvrwiac po 200 km

nie pomyslales ze moze po prostu chcial sobie kupic auto z takim silnikiem ? tak dla samego posiadania ? albo z wieksza iloscia km co mu sie przyda przy wyprzedzaniu itp ... a te 120 km/h to moze jezdzi przepisowo ?

==PIZDA OGJEŃ KLAN==

HALA MADRID !!! WIELKI REAL MADRYT !!!!!!!!!!!

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 15 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

diesel wolnossak , co poradzicie

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15