Autor |
"diesel wolnossak , co poradzicie" |
|
Thomy20
|
|
Pytam poważnie jaki masz silnik? Kupiłbym se A3 lub A4 czy tam jakąś BMkę ale w Polsce kupić takie auto w dobrym stanie graniczy z cudem nie mówiąc że ceny staruch i zajeżdżonych audi są mocno wygórowane za tą cenę mogę kupić o wiele młodszego i mniej wyexploatowanego Opla czy Forda
Zmieniony przez - Thomy20 w dniu 2016-07-27 12:07:30
|
Neptas
|
|
Helmut po milionie kilometrów i setnej awarii wadliwego V6 3,0 tdi wstawił pancerne V4 o pojemności 1,2 litra, chłodzone powietrzem Myślę nad zamontowaniem LPG, jak uważasz?? |
Znawca -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
Thomy20
|
|
112km/h dobry fiat 126p wyciągał więc po co ci te 3 litry?
|
IwanIV
|
|
Żeby do 112 km/h nie rozpędzać się pół dnia :) |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Bo mi nie szkoda pieniedzy na benzyne przy spalaniu 17 w miescie |
 |
|
|
Thomy20
|
|
Z resztą jak ja bym jeździł autem z kierownicą po prawej stronie to bałbym się jechać szybciej niż 100km/h
Zmieniony przez - Thomy20 w dniu 2016-07-27 16:07:47
|
playman
|
|
Dokładnie, sport dla odważnych
Poza tym Thomy po co ci nowy samochód?
Przecież Astra jest komfortowym, tanim i prestiżowym wozem.
Zmieniony przez - playman w dniu 2016-07-27 16:18:43
|
|
INSOMNIA
|
|
A co do tego wyprzedzania, to wiadomo, ze sytuacje sa rozne. Glowny problem to brak trzeciego pasa, a co za tym idzie... wiele razy czekalem z wlaczonym kierunkiem aby ktos mnie puscil i nikt nie mial takiego pomyslu. Wszystkim sie spieszy i dlatego kierowcy z ciezarowek wymuszaja przy wyprzedzaniu. Wiadomo, ze sa skrajne przypadki przegiecia paly, ale to dziala w 2 strony. Po prostu wszyscy wiedza, ze nikt nie pusci duzego zeby wyprzedzil. Tak to wyglada. W UK jest zupelnie inaczej, moze dlatego iz jezdzi sie tu wolniej, moze dlatego, ze tu mniej ludzi sie spieszy, a moze inaczej ich sie uczy na kursie prawa jazdy... tak czy inaczej tu osobowka wyhamuje ze 120 do 80km/h by puscic ciezarowke sama z siebie. |
 |
|
|
Thomy20
|
|
Playmam Astra może nie jestprestiżowym autem tanim w utrzymaniu też nie za bardzo to nie cinquecento czy tico ale komfortowe i zrywne powiedziałbym że jest kto nie jeździł niech się nie wypowiada