FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 3267 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
dlaczego??? 
[powiadom znajomego]    
Autor "dlaczego???"   

rafee
 Wysłana - 6 lipiec 2005 01:10      [zgłoszenie naruszenia]

Lepiej dla ciebie. Ja mam 23 lata i tez raczej nie wygladam na starszego a znam ludzi mlodszych odemnie a wygladaja jak Yeti. Naprawde im mniej zarostu tym lepiej. Nie stresuj sie, a nawet powinienes sie cieszyc.

Ja mam jeszcze gorsza rzecz. Gole sie co drugi dzien bo po kazdym goleniu, nastepnego dnia gdy dorwe sie do maszynki mam tak strasznie podrazniona skore, ze wygladam jakbym sobie wyrywal kazdy wlos z brody pojedynczo. To dopiero lipa. Szczecina odrasta mi w ciagu 12-16 godzin a ogolic sie moge dopiero po 36.... Czasem jak nie trafie z baletami to mam tak, ze lekki zarost i dupa....bez calowania

"Cześć kle0 jestem nie wiem czy mnie kojarzysz byłam pare lat z deberem z forum"

Ekspert -

Pure_MDMA
 Wysłana - 6 lipiec 2005 01:20      [zgłoszenie naruszenia]

"Czy po cyklu sterydowym to sie zmieni?"
jeszcze nie slyszalem zeby koksic dla zarostu

Znawca -

jakubu20
 Wysłana - 6 lipiec 2005 01:50      [zgłoszenie naruszenia]

nie dla zarostu; cwicze...

Astorre
 Wysłana - 6 lipiec 2005 07:42      [zgłoszenie naruszenia]

A nie da sie cwiczyc bez sterydow? A w temacie poradze Ci, zebys sie przeszedl do endokrynologa i zrobil sobie badania na poziom hormonow. Chyba ze to, co opisujesz jest sprawa genetyczna - poobserwuj dziadka, meza mamy, sasiada, listonosza... moze zauwazysz podobne cechy.

Jest tak dobrze, że wcale nie musi być lepiej :-)

nalbandian
 Wysłana - 6 lipiec 2005 08:33      [zgłoszenie naruszenia]

tez mam kumpla w podobnym wieku ktory ma mało zarostu na twarzy i nogach nawet, i beka z niego zawsze mamy ze wydepilowany jak zawsze
ale niektorzy tak maja, zalezy od genetyki,ale z pewnoscia jak bys za małolata sie golił tak bezsensownie to dzis bys na bank był zarosniety
kit z zarostem, kiedy bedzie ,a jak Ci sie spieszy to sie ,,,gol'' co pare dni wtedy sie to wszytko chyba przyspieszy, ale nie wiem
bo niedawno wróciłem z imprezy, jestem zakrecony ale spadam na plaze

slaweh
 Wysłana - 6 lipiec 2005 09:35      [zgłoszenie naruszenia]

Rafee a próbowałeś balsamu po goleniu(np. jakiegoś "Brutala")
A poważnie naprawdę powinieneś kupić jakiś dobry balsam lub coś podobnego bo przez to prawdopoonie tak masz, że niczego nie stosujesz po goleniu.

robie swoje, ryzyko jest Moje.

ludzie niepijący są zupełnie inni niż ja %-)

Ekspert -

rafee
 Wysłana - 6 lipiec 2005 09:55      [zgłoszenie naruszenia]

Gole sie "na sucho" bez wody bo mama kaze oszczedzac , a powaznie to uzywam balsamu i dupa =C

"Cześć kle0 jestem nie wiem czy mnie kojarzysz byłam pare lat z deberem z forum"

Ekspert -

marcelka
 Wysłana - 6 lipiec 2005 10:00      [zgłoszenie naruszenia]

O yaaaa, ale problemy! Ciesz sie a nie narzekasz. I używaj życia dopóki ten zarost nie zacznie rosnąć, bo bedziesz potem miał wykreślone kilka minut dziennie z życiorysu. a to w ciągu roku uzbiera sie na jedną pożądną imprezkę. A jeśli chodzi o to, że chcesz sie w ogóle golić to ogól se jajeczka.
(nie nabijam sie)

Zmieniony przez - marcelka w dniu 2005-07-06 10:02:29

Szczęśliwa kobieta sukcesu :-)

Znawca -

Zzz....
 Wysłana - 6 lipiec 2005 10:27      [zgłoszenie naruszenia]

Ćwiczy pali fajki od 14 roku życia, zioło codziennie Prawdziwy sportowiec

Znawca -

czanymotyl
 Wysłana - 6 lipiec 2005 12:30      [zgłoszenie naruszenia]

rafee mam taki sam problem, dermatolo, alerglolog kazali mi sie golic co drugi dzien, bo mam tak straszne podraznienia

jezeli juz masz blizny to dupa, ale na podraznienie polecam maść "Triderm" jest boska, leczy w przeciagu miesiaca strasznie zajechane juz podraznienia, to udreka, bo maszynki musze mic 3 ostrzowe bo inaczej nie ogole sie musłabym sie golic co 4 dzien
pozdrawaim, nie sadziłem ze spotkam sie z tamim problemem

%-)

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 4 strony.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

dlaczego???

Strony: 1 2 3 4